deleted20517 -sevimlipolyanna- hayır erken değil 16 aydan itibaren olan cırt cırt kitaplarda var hatta
utkummm -sevimlipolyanna- bence erken degildir ya alip cikarip takabilir sonucta🙂benimki 14,5 aylik bende alsam mi diye dusunuyorum
nadidelifora -sevimlipolyanna- dokuz aylıkken başladık. Erken olur mu şimdi tam zamanı. Ekransiz büyütürken en çok vakit geçirilen şey kitaplar. Cırt cırtlı olanlar da çok eğitici oluyor 🌸
aysebb -sevimlipolyanna- Geç bile erken olur mu hiç biz yaşından beri kullanıyoruz oynuyoruz şuan 17,5 aylık
emosss__ 8 aylıkkenden beri 12 18 ay arası olandan almıştım sadece söküyordu şuan 13 aylık sök tak yapıuyor ama yanlış yerlere
ikrakuss -sevimlipolyanna- yoo hiç erken değil biz 14 aylık olduk 12 aydan beri yapıyoruz güzel oluyor
defnesmom3 -sevimlipolyanna- asla değil ideal Küçük aya göre satılan bile var kaydediyolar zaten gelişimleri için çok iyi oluyor
gedk12 -sevimlipolyanna- ben 9 aylıkken 9-12 aylık olanı aldım. Ama 11-12 aylıkken yapabildi. Sonra bir kaç tane daha aldım. Bazılarını tam yapamadı ama eğlenceli bence baya güzel vakit geçiriyor.
damlaozzz -sevimlipolyanna- Benimki 9 ay olucak sincap kitap ve yükselen zekanın aldım bayılıyor bişi anlamıyor belki ama onları ordan çekip alması bile şu anlık inanılmaz keyiflendiriyor belki oturup yarım saat bakıyodur 😀😀