Dfncgdm2022 Biranne1bebek eger gunduz uykusuna yatırmazsam 10 dk da uyur ama eger uyutursam yarım saat 40 dk buluyor
Miraygamze55 Biranne1bebek benim kızım 10 gün oldu sabah 9 10 gece 12 1 gündüz uykusu zaten 3 aydır yok çıldırmak üzereyim artık
Biranne1bebek NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sanırım bende bıraktırıcam artık ama 3 yaşta bile vücudun dinlenmesi için öneriyorlar bilmiyorum 2 yaş çok erken gibi ama daha ne kadar saçımı yolmadan sifevam edebilirm bilmiyorum
Biranne1bebek Uyutmazsam sabahtan akşama kadar evde nasıl oyalarım bilmiyorum havalar ısınsa dışarıda vakit geçiririz ama evde ekran vermek istemiyorum çok zor uyumadan uyuyunca da 11 den önce uyumuyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Biranne1bebek Kendisi bıraktı,benimde işime gelmişti açıkçası. Zorlamadım bende hiç
mehtapppppp Biranne1bebek bugün 20 dk da uyudu ama uykusu yoktu diye zorla uyuttum normalde uykusu olunca max 10 dk da uyur
bakkalemzigi Biranne1bebek Eğer erken kalkarsa öğle uykusuna erken yatırıp 1 saati geçirmezsek akşam on dakika da uyur bunlar hariç yarım saat kırk dakika sürer