askbebegimmbenim Burdaki önerilere göre sipariş verdim. Post açmıştım. Fakat geçmişe dönük postlara baktığımda yanlış ölçüm yapıyor diye yorumlar okudum tereddütte kaldım sipariş verdim iptal mi etsem bilemedim menunmusunuz doğru ölçüm yapıyor mu acaba
Fndkurdu askbebegimmbenim yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ama yanlış ölçüm yapmadı henüz kulak ölçümü de normal ölçüm de hep doğruydu
cakebabe askbebegimmbenim 8 aydır bunu kullanıyorum memnunum 41.5 ateşle hastaneye gitmiştim kendim hastanede de birebir çıkmıştı odayı da ölçüyor o da doğru
askbebegimmbenim cakebabe evet bende bundan aldım canım Allah’ım korusun bende ateşten korkuyorum yanlış ölçüm olmaz inşallah
ayran askbebegimmbenim biz kullanıyoruz memnunuz hem kulak ölcümü vücut ve evin ölcümünü yapıyor oda nemlendiriciyle dr ısı aynı cıkıyor ateş de hiç yanlış ölçmedi kendimize ve kızımız için kullanıyoruz
askbebegimmbenim ayran oh çok sevindim bende burda yorum da hep Nexus dediler diye hiç bı ateş olceri arastirmadan almıştım teşekkür ederim
yenianne111 askbebegimmbenim bizde hep yanlış ölçüyordu hiç sevemedim ben değiştirdim umarım sizde öyle bi sıkıntı olmaz