Meri-Mel lucifermorningstar Amin inşallah canım amin ben de çok anmak istemiyorum ama beni en etkileyen de o doğruyu söylemek gerekirse 😔
Hayallerhayatolsa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çok yorumlara katılmadım sanırım 11 650 lerde kalmışım ki bilmiyordum zaten yorumla olacagını adm kendi yapıyor sanıyordum
incinare bisenakillisinzaten oğlumda bulunduğun şehirde anneler vatsaptan bir gurup kurdular ve buluşma düzenlediler kürt olduğumu öğrendiklerinde saçma bir şekilde aralarında konuşup sabah guruba Mustafa Kemal Atatürk ün bir fotografini atıp beni de guruptan çıkarıp hepside engellemisti inanmamıştım resmen
Pirasalipuding Hayallerhayatolsa ay kız öyle deme çok yorum yapıncada “ her yerde siz varsınız acaba paramı kazanıyorsunuz “ diye soruyorlar canım @Meri-Mel imize demişlerdi kadın derdini unutup bunu sormuştu 🤣😅
pogacayanaginannesi Burda değilde momda aylar sonra forumu keşfetmiştim ilk yazdığım şeye biri tuhaf yorum yapmıştı bende salak salak konuşma demiştim beni tehdit etmişti avukatıma bildiriyorum diye 😂 ondan sonra dikkat etmiştim baya herşeye
kuccukpremsesinannesi NariNariKiminYari Hahaah asla unutamadığım olay 😂 meşhur yırtık don 😂 her unutulamayan postta çıkıyor ortaya demekki kimse unutmamamıs üstünden yıllar geçti 😂
usenmedimyaptimbirvelet bisenakillisinzaten kanka kalp olunca noluyo yuksrda 1 milyon kez yazılmış ama görmedim
bisenakillisinzaten usenmedimyaptimbirvelet master mom oluyosun kankacim bı kaç özelliği oluyor mesela art arda yorum atabiliyorsun süresiz. Diğerlerini hatırlamıyorumm