Betelgeuse_ yeni_anne__ kaç aylık? İlk üç ay girmese daha iyi olur demişti doktorumuz ama daha büyükse girebilir tabi
atlass1 yeni_anne__ kaç aylık? Oğlum 6 aylıkken başladı 8-9-11 aylıkken ayrı ayrı şehirlerde denize girdi hep
Unicorn67 yeni_anne__ 10 aydan itibaren evet girdi hemde günlerce ve çok sevdi 😂 hala da suyu çok sever havuzu değilde denizi önermişti doktor
Sedas00 4 aylıktan beri giriyor sahil kasabasında yaşıyoruz bi problem yaşamıyoruz havuz sıkıntılı ama
yeni_anne__ Unicorn67 bizimki de duş da suyu seviyor huysuzluk yapmiyor yanı yazz ıcin havalar ısınıca gideriz inşallah sever😅
Gzdnr17 yeni_anne__ 8. Aydan itibaren sürekli olarak denize götürdük Havuz genel olarak kendim içinde hijyenik bulmuyorum bebeklerimi de sokmam
Betelgeuse_ yeni_anne__ gayet de girebilir 🙂 biz ilk beş aylıkken sokmustuk denize. Üç yasindayiz yazın full denizdeyiz hiç mikrop falan kapmadi ama havuza sokmayın orda mikrop kapabilir
atlass1 yeni_anne__ doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar sonra serbest ama havuz olursa dikkat edin oğlum 17 aylık çok kez gittiğimiz otellerde havuz olmasına rağmen sokmadım çok riskli.
Unicorn67 yeni_anne__ benimki duşta feryat figandi 😂😂 denize gittikten sonra aşırı seviyor şimdide cikaramiyoruz yani sever inşallah
ElisaMom_ yeni_anne__ geçen sene arkadaşımla götürdük çocuklarımızı çok güzel eğlendiler ozaman daha yeni 2 yasindalardi plajda suda çok güzel oynadılar,ona bakarsanız hicbiryer hijyenik değil parklar bile
yagmur35yy yeni_anne__ 6 aylıkken serbest ağlayınca geri çıkarmıştım geçen yaz busene bakalım napicak suyu seviyo ama