FtmYigitim Arkadaşlar 10 gün oldu ameliyat olali dün sezeryan yerimde hafif ıslaklık vardi sağ tarafta az önce baktim kanama olmuş az bişey böyle bisey yasayan varmi yardimci olun lütfen
Omer_Asaf81 FtmYigitim var canım ama oyle oluk oluk gelen bir kan degildi ben hemen doktoruma gitmistim o bolgeyi kuru tutmak gerekiyormus iltihaplanma olmus bir antibiyotik ve batikon tedavisi vermisti ve oraya surekli kuru tutacak birseyler koymami soyledi
ozlmiznc FtmYigitim canim bende olmustu iltihap atiyo doktora görünmende fayda var ben bebisin göbek kurutucu spreyini kullandim o düzeltti
Cicekimftm FtmYigitim hergün sabah akşam batikon sürün ve kurutup arasına peçete sıkışırın kuru kalsın.benimde baya süre kanadı.
Amineyusufmuhammed FtmYigitim doktora gorun evde hic bisi yapma en azindan doktorun sana gereken I soyler o dikisler normal yara degil
Omer_Asaf81 Omer_Asaf81 geciyor canim yani ben batikon kullansan gececegini dusunuyorum ama sen yinede doktora bir gorun
ShrDrn Cicekimftm bnmde.aksam.oldu 28 gun oldu sezaryen olali dn hafif.vardi ve acisma.oluyodu batikon ve antibiyotiklinkrem.surdum bi zarari olurmuki
Cicekimftm ShrDrn batikon yeterki merak etmeyin birşey olmaz sabah sabah akşam sürün kurutun,peçete koyun
ShrDrn @Cicekimftm #3405202 benm ilk sezaryenim ay dolmadan gecmisti simdj 1 ay oldu hala yara gibi izler var ve gecmedi