ereninannesi_ hkaderkol ilk doğum yaptığım zamanlar yemek yiyememiştim. Sadece su ve çorba ile sütüm kesilmedi. Sonrasında sıcak her içecek bana yaradı çay bile. Tavuklu şehriyeli bulgır pilavı da baya iyi geldi (bulgurdan mı diğerlerinden mı bilmiyorum) en son yorgunluktanmış. Bebeğim uyuduğunda hiç değilse yatıp telefon ile uğraşıyordum ama dinleniyordum. Bu arada gece sağımı çok iyi geliyor. Gece 3 e alarm kurup sağım yapıyordum göğüs başı 20 dakika kadar
hkaderkol ereninannesi_ uyku da dinlenmede sıkıntı yok bende uyuyup dinleniyorum ama sütüm yok hala gelmiyor hatta doğumdan bu yana azaldı bile ilk zamanlar 1 saat sağım yapıyordum 50 60 ml çıkıyordu toplam 2 göğüs o da ama şuan hiç yok çay kaşığını doldurur bebegim de memede hiç durmuyor bağırıp çağırıyor beslenenedigi için mama veriyorum mecbur
hkaderkol elof bugüne kadar mamadan önce hep meme verdim emsin diye önce memeyi teklif ettim ama çocuk emmiyor ilk zamanlar çok zorladım çekmiyor emzik niyetine ağzında tutuyor ağlıyor bağırıp çağırıyor emmeyince de beslenmedigi için hep mama verdim ama sagʻim yapıyordum ilk zamanlar 1.5 saatte falan anca 60 ml oluyordu şimdi hiç yok çay kaşığını anca doldurur bebegim hala emmiyor memede ağlıyor o yüzden
elof hkaderkol Anladım canım daha fazla soru sorup canını sıkmak istemem, umarım yardımcı olabilmişimdir biraz da olsa 💐
busrakaryagdi benim de bi ara azdı şimdi kuru incir ve hurma yiyorum ben günlük olarak ve tahin helvası, bir de malt içecekler var emziren anneler için ona da bi bak istersen. en önemlisi de sütüm az psikolojisinden acil çık, artıyor diye olumlamalar yap hep kendine stresini azalt hemen :)
hkaderkol busrakaryagdi malt içtim anne çayları içtim bol su içiyorum uyuyabiliyorum yemem gayet güzel ama yok hala 🥹 sağım yapıyorum sonuç 0 elimle göğsümü sıkınca süt geliyor ama onu da anlamıyorum sağımda 0 acaba yanlış mı sağım yapıyorum 3 tane makina var elimde
blueberryyy__ hkaderkol ilk önce bol su günde 3-4 litreyi bulması şart. rezene çayı, tahin, hoşaf, süt ve süt ürünleri, yeşillik , protein ve çiğ kuruyemiş.bunları çok sık tüketin. Bestlak damla da yardımcı
hkaderkol blueberryyy__ bestlak denedim 1 sise bitti ama çok etkili olmadı işte sağımda 0 sonuç göğsümü elimle sıkınca süt geliyor sahimda hiç yok neden böyle oluyor anlamiyorum
hkaderkol blueberryyy__ lansinoh elektrikli var bebebao eller serbest pompa var birde chicco nun manuel pompası var hepsiyle deniyorum
linaezgis hkaderkol benim de azalmıştı düzenli sağım yaptım birde dut kurusu tahmin ceviz ve hurma karıştırıp yedim bol su birde arttı sütüm