alyazlhaygtt Anneler takıntılarınız var mı varsa neler ?? Benim takıntım koltuk ve halı kayar ya ileri veya geri gider ya onu düzeltene kadar gözüm hep orda oluyor hele evde misafir varsa Allah diyorum kendime 😅😅
papatyam-34 alyazlhaygtt Ayy benim de takıntım yatak odasını topladıktan sonra o nevresim de asla bozulma olmayacak kırışıklık falan hiç haz etmiyorum bazen topluyorum tam oğlum bi çıkıyor üzerine hemen bozuluyor kendi kendime sinir oluyorum iner inmez tekrar düzeltip odadan çıkıyoruz 😂😂
kuccukpremsesinannesi alyazlhaygtt her gece banyo etmeden uyuyamam. Yani sirf bu yüzden banyo edemeyeceğim yerde gece kalamam bile
alyazlhaygtt @papatyam-34 o da var da eşim gece çalışıyor gündüz yatağı topladığımda yatası tutuyor bende ellemiyorum kapıyı kapatıyorum göz görmeyince gönül taklanıyor 🤣🤣
alyazlhaygtt @kuccukpremsesinannesi iyi valla her gece erinmiyorsan ben eriniyorum saçı yıka kurut krem sür sar ooo 🙄🙄
Sulee_ alyazlhaygtt aayyy aynı vallaa halı yamuk dursun sanki bütün ev dağınık gibi gelir gözüme bir diğer takıntımda acik dolap kapakları eşim bazen banyo dolaplarinin kapağını açık unutur deliriyorum ozaman 😅
kardelencicegim alyazlhaygtt hangibirinu sayayım ki o kadar çok ki takıntım değişik huylarım var 😄 örnek olarak misafrlige gittiysem giydiğim çorabı kapı eşiğinde cikaririm basamam halıya neden bilmiyorum elimde değil
kbraduru Islak ayaklar tüylü tüylü halılara basamam. Herkesin evinde tuvalete gidemem. Bir de banyo veya mutfakta muslukların ıslak olmasına dayanmıyorum işim bitince silerim damla damla olması beni benden alıyor 😀😀
kardelencicegim alyazlhaygtt eve gelince çıkarıyorm demek istedim aslında😄.onu dusununce bile nasıl yazdiysam huylaniyorum biryerde eve geldiğim sıra çıkarmam gerek