yesimmguven Kızlar menenjit aşısı yaptıracağız fakat ateş yapar mı, aşıdan önce calpol vermem gerekir mi? Yaptıranlar nasıl geçirdi süreci, biraz stres oldum ateşi çıkacak huzursuzlanacak diye endişeliyim 😮💨
balkan77 yesimmguven ben aşılardan önce calpol veriyorum canım ateş yapacağı var ise de yapmıyor sadece huysuzluğu kalıyor
Gokturkmom yesimmguven 2gün ateş yaşadık biz🥲Öncesinde calpol vermeme rağmen.Genelde akşama doğru ateşleniyor aşılarda oğlum.Eğer ateş durumu yaşarsanız düşmesine güvenmeyin sürekli kontrol edin üstünü giydirince tekrar yükselmişti bizde .
betul97_ yesimmguven Kızım da ateş olmadı öncesinde de hiç vermedim. Olmayan bir şey için ilaç verilmesini doğru bulmuyorum açıkçası yine de sizin kararınız
yesimmguven balkan77 oğlum 3 aylık, ne kadar vermeliyim 1 çay kaşığı yeterli olur gibi düşünüyorum ama bilemedim. Sen ne kadar veriyorsun canım
balkan77 yesimmguven 1 çay kaşığı kadar ver canım ben 1 çay kaşığı veriyorum 2 aylık 22 günlüğüz bizde Allah’ın iziniyle ateş olmaz kuzum 4 5 saat arayla da verebilirsin ben aşıya gitmeden veriyorum birde gece yatıracağım zaman veriyorum ne olur ne olmaz diye