Herkese merhabalar, öncelikle bu yazıyı önyargısız ve eleştirmeden okumanızı rica edeceğim. Herkesin doğrusu, çocuğu, düşünceleri bambaşka. Ben sadece belki birilerine yardımcı olabilirim diye yazmak istedim.
2 aylıkken oğluma süt alerjisi teşhisi kondu. Bende diyet yapmaya başladım. 1 ay sonra sadece süt değil inek eti yumurta, tavuk, tahin, kuruyemişe de alerjisi olduğunu öğrendim. 3.ayında Hacamat yaptırdım. 2 hafta sonra inek etini yedim sorun olmadı. 3 gün yavaş yavaş Bütün ürünleri denemeye başladım. Süt süt ürünlerini 2.hacamata bıraktım. Ve 2. Hacamattan sonra da süt ürünlerini açmış oldum. Şuan da oğlumun alerjisi Tamamen bitmiş durumda.
Belirtileri mukuslu, gürültülü kötü kokulu kaka, döküntü, egzama, hırıltılı solunum, kakada kan, aşırı derecede pişikti.
Şu an oğlum 5.5 aylık 2 hafta sonra ek gıdaya geçeceğiz. Ek gıda öncesi bitmiş olmasına o kadar mutlu oldum ki. Sizlere de belki fayda sağlar diye yazmak istedim.
Evet bebeğime hacamat yaptırdım. Ve hiç ağlamadı. Aşı olurken ne kadar ağladıklarını biliyoruz. Hacamat acısız bir işlem ben kendime de yaptırdığım için rahatlıkla oğluma da yaptırdım.