smileanne Merhaba güzel annelerim . 28 yaşındayım botox yaptırcam ılk defa . Ama korkuyorum bıraz . Etksıı hemen gecıyor mu ? Ya da etkısı gecınce daha kötü olur mu ? Düzenlı yaptıran annelerım yardımcı Olabılır mı ? Bursada onerdıgınız doktor var mı ?
nazzliiii smileanne agrısı yok cnm hafif oluyor olursa da 6 ay etkisi yapınca cpk güzel oluyor kndini iyi hissediyosun bitince bida yaptırmak istiyosın hatta ole bişi bu estetik :)
smileanne Ayaklık sadece kaz ayaklarıma düşünüyorum . Kendını bıldım bılelı Sankı göz etrafımda kırışıklıklar var . Bakıyorum benden yaşça 20 yaş büyük ablalarımda tek kırışıklık yok . Sanırım genetık annemde babam da da var . Kardeşlerim de yok ama
smileanne Gulunce rahatsız oluyorum kendını begenmıyorum . Belkı ıyı gelır dıye düşünüyorum . Yasım daha genç baya rahatsız edıyor
nslhnak smileanne bende 28 yaşındayım gülünce herkesin kırışır ya deme öyle genciz🤣 şaka bi yana bende korkudan yaptırmıyorum hahah😃
smileanne nslhnak haha 😂 ya ne bılım canımı sıkmaya başladı yaa böyle alnımda falan yok kaz ayaklarım baya var canımı sıkıyor