Arelinannesi23_ Kizlar çocuğumda çoklu besin alerjisi ve süt alerjisi var yüzünde bı kaç gündür bu şekilde sivilceler çıkıyor alerji sivilcesimi sizce diyeteyim 2 aya yakindir hiç birsey yemiyorum ve sürekli gaz sancısı var aşıri
ysmnbdj Arelinannesi23_ farkında olmadan kaçamak olmuş olabilir canım benim kizimdada yumurta ve antep fıstığı alerjisi var 1 kez yanlışlıkla dikkat etmeden pilavın içinde şehriye vardı azcik yemiştim hemen yüzüne vücuduna atmıştı.
ysmnbdj Arelinannesi23_ istemsiz bazen olabiliyor canım bende diyetteyim inşallah geçer alerjileri bian önce
ysmnbdj Arelinannesi23_ bende abuk sabuk beslenmeye başladım herşeyin içinde yumurta var geçen gün helva yedim içinde fıstık aroması varmış bakmadan yedim öteki gün kanlı sıçtı o dur budur herşeye bakıyorum salamın içinde bile yumurta var ya😑 İstanbul Gaziosmanpaşada oturuyorum başakşehirede hastaneye götürüyorum canım
ysmnbdj Arelinannesi23_ yenilcek bişey kalmiyorki zaten🙁gerçekten çok zor alerjik bebek annesi olmak Allah şifa versin inşallah 🤲