quence Kızlar merhaba çoklu besin alerjisi için diyet yapıyorum bebeğim 4,5 aylık diyette kaçak olmadığına eminim kanlı kakamız şiddetli gaz mukus var koliği şiddetlendi aşırı demir olarak bestiron kullanıyordum 10 gündür o alerji yapmış olabilir mi
ysmnbdj quence bende kızıma ocean demir ilacına başlamıştım 4. Ay kontrolünde ama 4 5 gün kullanabildim çocuk hem aşırı sancilandi hemde vücudu hep kızardı bıraktım doktora danışıp devam edicem şuan 4 ay 26 günlük yumurta ve antep fıstığı alerjisi var şuan bildiğim e nabizda gorunuyor ekstra alerjisi varmı salı günü doktordan ogrenicez
quence ysmnbdj ben doktoru aradım alerjik bazı bebeklerde marka farketmeksizin direkt demir takviyesi alerji yapabiliyormuş biz kestik ben emzirdiğim için takviye kullanmayı deneyeceğim bir de demirden zengin beslenmeye gayret edeceğim öyle dedi doktorumuz. Siz test yaptırdınız mı alerji icin
ysmnbdj quence bende gidince sorucam artık ama ben yinede kendim kestim vermeyi çocuğum resmen acı cekiyordu. Bizde alerji testini yaptırdık yumurtaya ve antep fıstığına alerjisi var ama deri testi olarak değil kandan bakıldı