yhz_ Kızlar kilolu bi insanım ve tüp bebek sürecine başladık dün Dr kilom var diye yumurta çok az ve çok küçükler diye yüksek dozdan başlattı beni 375 Şunu merak ediyorum ben şimdi 10 12 gün boyunca hep yüksek doz mu kullanicam Varmi tecrübesi olanlar
yhz_ cLearQueen cidden mi valla dün de öyle moralimi bozdu ki bende 113 kiloyum Sen bu kiloyla çok zor gebe kalırsın üstelik yumurtaların çok az ve cok küçük dedi 375 doz dan başlattı beni 4 gün bu şekilde yapcam iğnelerimi Bende endişelendim hep böyle yüksek dozla mi devam etcem diye hem maddi açıdan da sıkıntı tabi
cLearQueen yhz_ gonal.f mi kullaniyosun? Ben 96 ile gebe kaldim cok sukur ilk denemede. Bi tanidik 60 kilo 3.denemesi tutmadi malesef. Yani sadece kiloya bakmiyor
mirgulak yhz_ böyle zor gebe kalırsın dıyen doktorla tüp bebek surecı yaşamak çok zor olur yaa doktor dedıgın bıraz motıvasyon eder o ne öyle zaten kolay gebelık olmadığı ıcın gıdılıyor o doktorlara mıllet keyfınden gıtmıyor herhalde doktor degıstıremıyor musunuz daha yenı başladınız sanırım
yhz_ mirgulak evet cidden çok zor moralimi bozdu Maalesef de değiştiremem üniversite hastanesinde yaptiriyorum