fk1234 Merhaba anneler 2 nci hamılelıgım birincısnde tam anestezi aldım sezeryan doğumda 2 ncıyı de sezeryan Istıyorum ama korkuyorum geride bıraktığım var 2 nci sezeryanı tam anestezi alan var mı zorlandı mı belden uyuşmalı istemiyorum korkuyorum ondan
hilaluyar74_ fk1234 1 sene arayla iki doğum yaptım ikiside sezeryan belden uyutmali genel anestezi bana daha zor geliyor otekiyle bi kaç saat sonra ayağa kalkiyorsun
myangelson fk1234 2 buçuk sene arayla sezaryen oldum ilki spinaldi ikinciyi genel uygun gördü doktorlar zorlanmadım ben odaya çıktığımda ayiktim ama ağrıyla uyanmak çok kötüydü spinal çok daha iyiydi benim için 🥲
mirgulak fk1234 ilki geneldi benım de ikincisi belden uyanık olup o ağrıyı çekmek daha ıyı yavaş yavaş olsuyor ağrı ama genel o ağrıyla kalkıyorsunuz daha zormuş Hıc korkmayın yarı belden daha ıyı bence
mirgulak fk1234 hayır acınıyor bende korkardım ama korkulacak bırsey degılmıs önce küçük bor ıgme ıle uyusturuyorlar sonrasında zaten hısetmıyorsjndaha büyüğü ıle yapılınca