Deniz2961 Kızlar bebegım uyarken kusar gbı oluyr agızna bir sey geliyor snra yutuyor reflu yatagi alsam bu prblm cozukur mu cnku surekli uykusundan uyandryr bu durum onu cok rahatsız ediyor
Bushraa Deniz2961 öyle güzel bir şey ki, nereye gidersem götürdüm. Her an yanımdaydı, çok işimi gördü ve bebeğimi de daha fazla güvende hissedip rahat uyuyordum ☺️ Bence alın. Şimdi kuzum sığmıyor da yatamıyor içine
Ilknur_turk Deniz2961 kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Doğduğundan beri kullanıyorum reflüsü olmamasına rağmen kustuğunda içim rahat hem yanlıkları olduğundan güvenle yatırdım hem de kiraz çekirdeği haznesinden dolayı gaz sancısına da yardımcı oldu 😊
Ilknur_turk Deniz2961 kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Doğduğundan beri kullanıyorum reflüsü olmamasına rağmen kustuğunda içim rahat hem yanlıkları olduğundan güvenle yatırdım hem de kiraz çekirdeği haznesinden dolayı gaz sancısına da yardımcı oldu 😊
HacerMelihAkif Reflü yatağını biz 10.gününden beri kullanıyoruz bizim reflümüz var diye aldık kusarken boğulmayı engelliyor baş kısmı dik olduğu için midesi ağzına gelmiyor bulantısını geçirmiyor ama genzine kaçmasına boğulmasını engelliyor
HacerMelihAkif Deniz2961 ayaklı olan derken alt kısmında bi kaymayı engelleyen yeri var ama oğlum hareketli işe yaramıyor kayıyor totosuyla ☺️Başka ayaklı modeli var mu bilmiyorum
Bushraa Deniz2961 benimki de 2 aylık artık o yatağa sığmıyor. Ben e bebekten tek sünger gibi olanını aldım şimdi de ( reflü yatağı olarak). İlk aldığım ana kucağı tarzıydı
Duygu1 İLk doğduğu günden beri kullanıyordum tali 2 hafta öncesine kadar Çünkü Benim kızım artık sığmıyor reflü olmamasına rağmen aldık biz aşırı memnun kaldık emzirdiktem sonra gazını çıkartıp yatırıyordum gayet sağlıklı bir uykusu oluyordu tavsiye ederim 🙏