yaseminmetehanahmet Kızlar 1 aylık bebeğim günde 7-8 saat uyanık kalıyor en az normal mi bu durum karnı tok gazını çıkarıyorum altı temiz daha ne istiyor anlamadım emdikten sonra uyuyor yarım saat olmadan geri kalkıyor 😢
Gokturkmom yaseminmetehanahmet Kimi bebek ne yaparsanız yapın uyumaz🥲karanlık ortamda uyutmayı deniyor musunuz ya da kundak vs
Tazeanneveminigi yaseminmetehanahmet merhaba. Benim kızım da 29 günlük. Gündüzleri memeden ayırıp yatağa koyunca uyanıyordu. Artık bugün yıldım. Piş piş ve süpürge sesi açtım. Onunla bir saat uyudu. En azından biraz da olsa rahat ettim. Doğru mu yanlış mı bilemem ama şu an için beni rahatlattı.
mamacitaa_ yaseminmetehanahmet uyumayan bebek ay 😣 ben dibini yaşadım benim bebis 1 aylik 20 saat belki uyanıktı dipteydim.. Allah yardımcın olsun insallah bebeğe de huzurlu bir uyku versin.
yaseminmetehanahmet Gokturkmom aslında uyuyordu 2-3 gündür bozuldu kundak yapıyorum evet loş ortamda uyutmaya çalışıyorum sessiz ortamda gene uzun uyumuyor
eymenku Gece uykusu düzenli gündüz uykusu bozuksa ona çok yapacak bişey yok bazı çocuklar öyle oluyor ama gece de aynı durum varsa açlıktan kaynaklı olabilir
yaseminmetehanahmet eymenku şüphelendiğim için emzirmenin üstüne mama verdim içmedi açlık olduğunu düşünmüyorum
Gokturkmom yaseminmetehanahmet kaka önemli değil ama çişli bez sayısı normal aslında 5-6 arası olursa yeterli besleniyor demektir.Emzik kullanıyor mu acaba
laymeriii Tazeanneveminigi rahatlatıyor beyaz gürültüde ben ayağımda sallıyorum malesef ama gündüzleri beyaz gürültü açıyorum çok ağlıyorsa sakinleşiyor uyuyor gündüzleri pek kapatmıyorum 1+0 evim duyulur sesler diye ama gece dalana kadar açıyorum sonra kapatıyorum beyaz gürültüyüde tavsiye ederim pış pış sesi gibi yormuyorda insanı
yaseminmetehanahmet Tazeanneveminigi galiba benimki uyku düzenini kendisi oluştırdu bu şekilde sabah erkenden kalkıp öğlen yatıyor beslenme ve aralıklı uyanmalar haricinde sabaha kadar böyle gidiyor
Tazeanneveminigi laymeriii beyaz gürültü çok etkili olmadı sanki o yüzden bunu denedim ama dediğiniz gibi beyaz gürültü daha kafa yormuyor. İki dk ben de uzanayım yanında dedim uyuyamadım sesten 😂 sizin bebiş ne kadarlık?
laymeriii Tazeanneveminigi 2 ay 2 haftalık valla sakinleştirmen uyutmak için malesef herşeyi deniyoruz sizinki ne kadarlık Allah bağışlasın
Gokturkmom yaseminmetehanahmet oğlum sevmemişti aventi ya öğürdü ya da midesi bulanıp kustu .Bibs denedim onu da sevemedi .En son damaklı deneyim dedim Wee baby aldım onu sevdi aynı günde tuttu o gündür seviyor emziği uyku geçişlerinde çok rahat oluyoruz.
yaseminmetehanahmet mamacitaa_ bu kadar uyanık kalmaları normalse sıkıntı yok ama endişe ediyorum daha çok küçükler uyku gelişimleri için önemli