happymoomyy Kızlar oğlum üç yaşında 14,5 kg . Anlatamam aşırı zayıf duruyor böyle çöp gibi kolları şarj aleti kablosu gibi çok üzülüyorum Neden bu kadar zayıf neden kilo almıyor nasıl kilo aldırabilirim lütfen yardımcı olun
mrtsvda happymoomyy canım belki boy atmıştır kilosu boya gitmiştir hem her çocuk bir değil ki yapısı öyledir mesela çocukken bende öyleymişim iyi ki öyleymişim şimdi de zayıfım yapısal olarak belirli kilonun üstüne çıkmıyorum
momas happymoomyy yapısı öyle de olabilir. Annemin komşusu var çocuk gerçekten iskeletti şu an 17 yaşında hala öyle incecik ve uzun. Herkes kilolu olmuyor belki sizinki de öyledir
curlysister happymoomyy eğer yemesinde bir problem yoksa genetiktir üzmeyin kendinizi ileriki zamanlarda spor vs ile destekler sağlıklı kilo alır inşallah. Bir de birçok anne atom deniyor elbet görmüşsünüzdür belki ona bakabilirsiniz
feride-nizamettin happymoomyy Benim oğlum da aynı. 4 yaşına 3 ay kaldı hala 15 kiloyu görmedik. Tahlil yaptırdık demir eksikliği varmış şurup verdiler, demir eksikliği ciddi bir iştahsızlık nedeni yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın. Çok iştahsız bir çocuk. Ben de atom yediriyorum ama kilodan çok boyuna yaradı benim oğlumun.
happymoomyy 33 aylık 14.2 aslında bu kadar zayıf durmamalı tam da 3 yaş değil gerçekten üzülüyorum.. evet boyu uzun ama bir de atom deneyeceğim
melikeozdmr happymoomyy benim kızımda 2 buçuk 3e yakın ama kilosu 12 buçuk falan yemesi de iyi ama almıyor doktorumuz genetik olabilir demişti bende eşimde çocukluğumuzda çok zayıfmışız hâlâ da öyle sağlığı yerindeyse kafana takma bence kilo alınıp verilir dışarıyada çok kulak asma