moms06 Bebeğim göğsümde yarık oluşturdu yaklaşık 1 cm gibi ve baya açık bir yara. Emzirirken çok canımı yakıyor dişini her defasında oraya takıyor.1 aydır da kapanmadı tam kapanıyor emzirince gene açılıyor. Nasıl bir çözümü olabilir ya
cigdemasyaa moms06 Bende süt sağım yaparken yaşadım lansinohun göğüs ucu kremi iyi geldi onu kullanabilirsin
esraalic moms06 aynısı oldu kaç gündür uğraşıyorum emzirirken böyle bir acı yok yani anne sütü sür kurumasını bekle birde ben ordan emzirmeyi bıraktım sağım yapıyorum
Ogulcan moms06 canım tahminin üstüne çıkan yağı göğüs yarasına çok iyi geliyor emzirirken ağladığımı biliyorum tahin yağı çok iyi geldi
moms06 esraalic ya benim bebegim 1 yaşında biberon de vermedim evde sağım makinem de yok gunde 1 ya da 2 kez o göğsümü de vermem gerekiyor gece de sık uyanıyor hiç iyileşemiyor
merveft Gümüş kapak tavsiye ederim lansinoh kremle destekleyip kullanabilirsiniz iyi gelir umarım çok zorlu bir süreç
moms06 merveft teşekkür ederim gümüş kapağım var kremi de edinip deneyeceğim çok zor gerçekten inanılmaz bir acı 😬
esraalic moms06 ben o göğsümü vermeyi bıraktığımda yara eskisinden çok daha iyi oldu süt kesilmesin diye de sağım yapıyorum eğer emzirmeye devam edersem hem yara iyileşmiyor hemde acayip acıyor bence sizde bir sağım makinesi alabilirsiniz iyileşene kadar
bebekse moms06 bende de aynı sorun :/ sonra mastit oldum; emzirmekten kaçınmıştım acıyor diye ancak dr emzirmemi söyledi ve FİTO krem verdi günde 5 kez sürmek gerekiyor ben arada kullanıyorum 1 ayı geçti hala yarık duruyor ve acımaya devam ediyor:/ tahin yağını deneyelim bakalım
esraalic moms06 nasıl emziriyosunuz peki benimde biraz geçmiş gibiydi tekrar emzirmeye başladım yeniden açıldı yara
ohafalanoldum Garmastan pomad kullanın hemen iyileştiriyor bir de o göğsü iyileşene kadar silikon göğüs ucu ile emzirebilirsiniz sonra bırakırsınız
moms06 soncahilbukucuu aslında 2 gün emzirmesem kendisi de iyileşecek ama fırsat olmuyor yara tekrar açılıyor silikon göğüs ucu deneyeceğim