Urazinannesiqw sincapailesi çorap giymekten nefret ederim uyurken çok kıyafet giyemem daralırım sevdiğim yemek olunca ağzımı aşırı doldururum
mutlukidss Merveeeee111 bende boğazımı iki parmağının arasına kıstırıp yatıyorum gırtlağın olduğu yumuşak yeri küçüklüğümden beri öyle tutarak uyuyorum
LezizeNine Nurgrvn ay yavrum onunki genetik 😆 neyse ki yalnız değilim sadece ben olsaydım deli gibi hissederdim 🤣
turuncukiz Gece yatınca eşimle beraber aynı anda nefes alıp veririm. Bazen nefesi duruyor benimde duruyor. Saatin tiktakınada aynı sekilde. Bazen psikopatmıyım acaba diyorum 😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala zuhalsebu 16ya kadar sayarak çişimi son damlasına kadar yapmaya çalışıyorum Ben yapıom kız bunu 🤣🫣🤭 (her zaman değil bazen) Ama ben normal, hızlı şekilde falan 10,20,50,100e kadar sayıyorum.
zuhalsebu NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aaay çok mutlu oldum hcjdksk 🤣🤣🤣 ben de her seferinde yapmıyom ama son damlaya kadar yapmaya çalışınca otomatik sayıyom farkında olmadan😅 100e kadar ömrüm yetmez ama😅
sevbuk sincapailesi ben eşofman ya da pijamayla asla yatamam Yaz kış yorganla yatarım hatta Antalya’nın 45 derece sıcağında bile yorganla yatmayı seviyorum bu biraz psikolojik sanırım Yatak dışı biterse yatamam koltuk kanepe yer vs
Gul-42 sincapailesi ıslak terlik aslaaa giyemem süreklı koklarım havlu olsun kıyafet olsun ev olsun ınsanlar olsun sonra kulak temız mı bakarım ınsanların dişlerını kontrol ederim