sincapailesi Taze soğanı beyaz peynirle yemeğe bayılırım.Taze soğan ve çiğ köfte yemeğe bayılırım.Bamyadan nefret ederim ama bamya yemeğinin suyunu limon ve kimyon ile içmeye bayılırım. Annem ve kendi evim hariç kimsenin evine wc girmem, girmedim hamile iken bile çişimi tuttuğumu bilirim yatılı gittiğimde kolonya döker silerim sonra tekrar peçeteyi ıslatır kolonyayı siler tekrar kolonya dökerim eğer görünürde varsads domestos vs döker öyle girerim. Tanımadığım temizliğine güvenmediğim kimsenin evinde yemem, içmem.
Yattığım odanın kapısı mutlaka kapalı olmak zorunda.
Yaz kış tişört giyerim atlet giymem ( lohusa iken sadece hastanede giydim.) çorapsız yaz kış dolaşmam çıplak ayaktan iğrenirim ( bebeğim hariç) kimsenin çorabına dokunmam ( bebeğim hariç.) kimsenin sıcağına oturmam ( biri sandalye veya koltuktan kalktıysa hemen yerine oturmak.)
Kıl, tüy nefret ederim tiksindirici boyutta nefret ederim hemde. Ayak tırnakları uzun olanlardan tiksinirm kadın erkek farketmeden. El tırnağı uzun olupta eldiven kullanmadan yemek yapanların elinden bir sey yemem. Gittiğim evde bardak kokularına cok dikkat ederim bazı bardaklar yumurta gibi koktuğu için su bile icmem.
Mutfak evyesinin içinden çıplak elle hic bir sey alamam eldiven takarım yada evde yanımda kim varsa ona aldırırım. Her perşembe x2 ibadet ve sadakaya özen gösteririm. 2 günde bir nevresim değiştiririm.
Parfüm takıntım var gün içerisin de sabah- aksam 3,4 fıs sıkarım banyo yapar daha kurulanmadan dahi sıkarım illa evden cıkmama gerek yok parfüm icin.
Ağız şapırdanmasına asla asla aslaaaa tahammülüm yok cak cak ağızını açıp sakız çiğneyene tahammülüm yok.
Birde ağız kenarında biriken beyaz salya görünce kusma noktasına gelirim bakamam kişi salyasını silmeden
🥹🤷♀️😫