defnevedoruk kızlar normalde bu 2 al 1 ödeler uyguna gelmez ama hesapladığım kadarıyla cok uyguna aldıö. prima aktif bebek 160 tanesi 1400e geliyor birde sepette 150 kupon verdi 1250ye aldım diğer markalar da var bir bakın isterseniz yeni başlamış🌸
[silindi] defnevedoruk dün haberim oldu sabahtan girip alacaktım kafa kalmadı aktif bebek bitmiş premium care aldım o da iyidir heralde
Minel-inannesi defnevedoruk geceden aldim bende prima aktif bebenin 180lisi, 2pakette süzme peynir. Dediginiz 150lik kuponla 1025liraya geldi. Teslim edecekler diye bekliyorum😊
Minel-inannesi bikahveicelimmi sanal marketle, migros hemen arasinda stok farki oluyo. Bolgesel farkliliklar oluyo. Esinizin is adresi, annelerinin ev adresi yada gel al teslim magaza seklinde deneyebilirsiniz. @momyskaan
Minel-inannesi defnevedoruk benim kiz 2bucuk yasta, bez birakirmi birakmazmi diye gecen seferki bez indiriminde almamistik ama birakasi yok daha küçük hanimin, mecbur aldik artik☺️
Aminemm_ defnevedoruk denedim şimdi 600e 200 veriyo ilk siparişe ama 4 tane bez ekliyorum sepetten 2 tanesini çıkarıyor acaba marketten gel al da da geçerli mi
defnevedoruk Aminemm_ bilmiyorum benim ilk siparişim değildi sürekli kullanıyorum migrosu gel al değildi eve geldi