papatyam-34 gerçekten onca şeyi karıştırıp verdiniz mi tatlı tuzlu tahıl protein ne varsa bir de siz onu kahvaltı diye yer misiniz çocuk yemez cidden ek gıda reddi yapar ağzına lokma koymayacak hale gelir daha sade ilerleyin sadece yumurta yanına biraz peynir koysanız ona yeter yarım yumurta sarısı çeyrek kibrit kutusu peynir ona yeter zaten kahvaltıda küçük anladigim kadariyla yumurta sarısını sade sevmiyorsa biraz su biraz peynir karıştırıp omlet yapın yanına 1 çay kaşığı labne 1 dilim muz bu kadar, çorba da bildiğiniz evde yaptığımız çorbaları dusunun bebek tarhanası, mercimek, yayla, ezogelin bunları yapın içine tuz salça koymayın zeytinyağı ile pişirin baharat nane kekik kimyon kullanabilirsiniz tercih ederseniz, balkabağı mevsimi geçmeden tavsiye ederim çorbasını çok sever bebekler balkabağı havuç patates sadece kaynatın ister blend edin ister cirpiciyla çırpın (çorba olduğu için blender dedim yoksa yok biliyorsunuzdur) bunu çok sever bebisler daha sade ilerler öyle tarif falan yapmazsanız bebisiniz yer 7 aylık olduysa kıymalı kabak yemeği yapın kıyma az su ve zeytinyağıyla kavurur gibi pişip kabaklar eklenip pişirilecek normal kavurursaniz sert olur yemeyebilir, kabak dolması yapın biber dolması yapın kıymalı pirinç yerine bulgur kullanın irmikten daha faydalı hemde, kıymalı karnabahar köfte mücver tarzı şeyler deneyin mucvere brokoli ekliyorum ben güzel oluyor severek yiyoruz bu tarz daha sade daha ev yemeği usulü çalışırsanız bebisiniz yavaş yavaş yemeye başlar 8 aydan küçükse bir ogunde 1 türk kahvesi fincanından fazlasını yemesini beklemeyin o bile çok afiyet olsun bebise