rumeysaatk Merhabalar kızım 7 ay 12 günlük ilk çocuğum olduğu için anlamıyorum sizce diş mi kızlar dişse çıkmasına ne kadar var
Barilay rumeysaatk diş çıkmasından önce genelde şiş ve beyaz oluyor canım yani damağın patlayacağı ve diş çıkacağı daha belli oluypr. Tarih vermek doğru değil beniö oğlum 6 aylıkta başlado ama komşumun oğlu 1 yaşında başladı yani çocuktan çocuğa değişiyor 😊
Barilay rumeysaatk evet farkettim ama ben sanmıyorum daha şiş ve beyaz oluyor, zamanla belli olur bakalım
farelikoyunkavalcisi rumeysaatk ayy keşke öyle olsa ama üzgünüm zor ve yorucu bir süreç sizi bekliyor 🫠🫠
1babyannesi rumeysaatk nasıl desem zamanla çıkacak biz o dönemlerde kaşıma ihtiYacı oluyordu pırasa veriyorduk sap kısmını hem kaşıntıyı alıyormuş hem dişe iyi geliyormuş 8. Ay da dişleri çıkmıştı altlar
kubrakntr Benim kızım da 5.5 aylık emerken bi ağrı hissetttim bardakla baktım vurunca ses geliyor acaba ne zaman patlar dişi
rumeysaatk kubrakntr benim bebeğimin ufaktan gözükmeye başladı tahmini 1-2 haftayı bulur diye düşünüyorum