sebur Kızlar belki komik gelcek ama bana minicik kızım için çapraz çanta lazım nerden bulabilirim? 😅 bu elbise için
myavocado sebur belki hasır veya makrome ören birinden küçük olacak şekilde sipariş verebilirsiniz, hem makrome yumuşak ve hafif olup rahatsız da etme minişi, Instagram’da filan bir arayın isterseniz.
Boncukdefne52 sebur merhaba ben örüyorum istenilen şekilde insta vermek yasak ama dolap ve gardoprstan yazarsanız insta verebilirim fikir olur belki beğenirsiniz @defnehobby ikiside aynı isim dolap ve gardrops .
Boncukdefne52 sebur dolapta mesaj atmak yokmuş şimdi öğrendim, yorumum da gelmiyor direk teklif ver geliyor anlamadım. Gardropsunuz varmi oradan iletişime geçsek
Boncukdefne52 sebur dolap tan yorum yazan sizsiniz degilmi ,yorumunuza cevabım bir türlü gelmiyor uygun değil diyerek . Mesaj da atamadım siz atabilirmisiniz acaba mesaj
seoyles Ay elbiseyi çok beğendim bence rengine uygun bişeyler bulmak için elbiseyi alıp gezmek lazım ya mağaza mağaza
sebur seoyles 😍 teşekkürler. Kız minicik çanta örmek yeter elbisenin rengine yakın. Zaten kızım bunu giyince anca 6.5 ayljk falan olucak😅 minicik bi canta lazım yani hali hazırda pek hazır çanta yok hep örgü