bilgeminikk Arkadaşlar merhaba, regl döneminde menstruasyon kabı kullanıp memnun olan var mı ? Kullanımı nasıl rahat mı? Rahatsızlık veriyor mu vs. Hijyen açısından nasıl buluyorsunuz fikir verebilir misiniz
SevimliHayaletCasper bilgeminikk ben 1 senedir kullanıyorum hatta şuan bile var 😄 çok memnunu. Asla ped kullanamıyorum artık. Çıkarandan Allah razı olsun pedlerle işkence çekiyormuşuz. Gayette hijyenik
sakinolpelincim bilgeminikk evet çok rahat daha önce nasıl ped kullanmışım diyorum. Geçen annemdeyken regl oldum ped taktım ve o işkenceyi unutmuşum tahriş koku pişik 🤮 ben yazın kap olduğunu unutup denize girdim. Zaten giriliyor ama öncesi boşaltıyor eve gelince de yine boşaltıyorum nolur jolmaz diye ama bu defa bayaa unutmuşum sabah taktigimla gittim yüzdüm eğlendim eve geldim unuttum gece yatarken aklıma geldi. O kadar rahat. İlk 3 ay takarken zorlandım beceremedim şimdi daha kolay. Vakumunu aldırarak çıkarmak lazım direk çekersen acemilikle ağrı yapıyor. Videolar izle nasıl takılır çıkarılır diye. Birde bedenlerl var ben s kullanıyorum L olmuyor bana normal doğum yapmadım.
bilgeminikk SevimliHayaletCasper rahatsızlık veriyor mu peki otururken yürürken vs Aslında hijyen açısından pedlere göre daha temiz olduğunu düşünüyorum ben de ama yatarken vs sızıntı olur mu diye bir sürü düşünce var 🤭
SevimliHayaletCasper bilgeminikk hayır hiç bir şekilde hissedilmiyor hatta o kadar hissetmiyorum ki değiştirmeyi unuttuğum zamanlar oluyor. Rahatsızlık hissederseniz zaten vakumlamamış oturmamış demek oluyor. Yatarken kesinlikle sızıntı vs olmuyor doğru yerleştirildiği taktirde
bilgeminikk sakinolpelincim teşekkür ederim sanırım ben de bir şans vereceğim çünkü her regl doneminden sonra idrar yolu enf oluyorum, ya da genital bölgemde çıban çıkıyor vs
bilgeminikk SevimliHayaletCasper iyi marka bedir bilmiyorum ama ucuza kaçmamaya çalışırım teşekkürler
Zera Bunu ben de arastirdim bir donem ama emin olamadim cok rahat oldugunu duyuyorum. Uzun sure degistirilmiyor sanirim o kadar kanama o kaba nasil sigiyor diye dusunmustum ben belki biraz bilincsiz bir dusunce ama. Kesinlikle pedden daha saglikli oldugu kesin ama hasta olunca fitil koyamayan ben onu nasil takarim bilemedim🫣
bilgeminikk Zera kesinlikle deneyin diyen bir arkadaşım var, hijyen açısından da gerçekten daha temiz geliyor bana, yazın zaten ped hiç çekilmiyor. Sanırım şans vericem ama nasıl takarım ben de bilemiyorum