gulpe 15 günlük bebeğim var aşırı gazı vardı hatta bağırsakları dolu olduğu için lavma bile verdiler bu gaz damlasını aldım sizler kullandınız mı memnun kaldınız mı sanki uyku yapıyor gibi geldi bana ama gaz sancısını bir tık hafifletti gibi sizlerde de oldu mu
tahin gulpe ben kullanıyorum 2 haftayı geçtik, mutlaka her gün aynı saatlerde vermeye çalışın benim çocuğumu ancak rahatlattı ilk zamanlar sadece çok ıkınma yaptı sonra o da düzene girdi, uyku pek gözlemlemedim ekstra açıkcası
2305aslihan gulpe merhaba , bebeğimin besin alerjisi vardı 8. Aya kadar Hergün kullandık kullanmadığımız gün gaz sancısından kıvranıyordu daha 15 günlükmüş bebeğiniz sancısı olmadığı için uyumaya devam ediyordur normalde uyku hali yapmıyor bildiğim
Asenam16 gulpe günde kaç kez kaç damla kullanıyorsunuz acaba. Bende aldım doktora sorarak ama kaç Kez kaç damla sormayı unuttum o da söylemedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz.
gulpe tahin aynı saatlerde vermeye çalışıyorum ama dikkat ederim artık ıkınma olayı çok ya kaç günden sonra azaldı
tahin gulpe valla 3-4 gün fazla ıkınma yaptı açıkcası sonra ama azaldı çok şükür yani onunl birlikte bir süre sonra kendi çıkarmaya başladı ama sorsanız hala geçmedi gazımız bizim mesela ağlatıyor hala yani belki daha iyi gaz damlaları vardır bilmiyorum
bebegim23 Oglum çok aşırı gazlı bi bebekti çok zorlanıyoduk sab simplex + bio gaia kullanmamizi solemisti doktorumuz çok rahatlatmisti bizi bide banyo ve sıcak havlu kriz anlarinda çok iyi geliyordu.
gulpe Asenam16 günde 4 kere 6 damla dediler Ama başka tanıdığımda aynı damladan aldı ona da 3 kere 10 demişler
hepbahar123 Zamanında gazdan çok cekmis birisi olarak biz de bunu kullandık bio gaigaydı sanitim ikisi bir arada daha iyi olabilir o da bağırsaklari düzenliyor. Bir de aktardan tane kimyon al cnm. Sürekli bir bardak demler içerdim hem senin gazını alıyo hem bebeğin aliyo hem süt arttırıyo