Babycc Kızlar Doğum yardımına başvurabilen var mı? Ben yapamadım bi türlü herşeyi giriyorum son ana kadar en son çocukla ilgili tc isim vs. yerinde veri yok diyo anlamadım bi türlü
berraalinannesi Babycc bende başta yapamadım siz gibi ekranı sola doğru kaydırarak bakın orda ekle butonu çıkıyor bende şans eseri az önce fark ettin ve başvurdum
Babycc Elfelf475 aile ve sosyal hizmetler bakanlığının DOĞUM YARDIMI BAŞVURU yerinden girdim canım arama yerine doğum bile yazarsan hemen çıkıyor karşına
durumom10 Sosyal hizmetlere gittim başvuru yapmadılar sadece e devlet ten oluyo dediler dünden beri deniyodum olmuyodu az önce tekrar denedim oldu
Dilaradeniz berraalinannesi bütün çocukları mı ekliyoruz yoksa sadece 2025 de doğan çocuğumu ben denedim ama onaylamadı
Babycc berraalinannesi ben ekle kısmına basınca çocuk için tc falan istiyo ama oraya tıkladığım gibi geri çıkıyor
kubravy Bende aynı sorunla karşılaştım eşim kendi edevletinden başvurmayı denedi o şekilde oldu. İsterseniz bir de öyle deneyin
alpege_ Ben sisteme girdim ama aciklama kisminda 300-600 tl gibi bilgilendirme vardı o kadar yatar diye basvurmadim sizde de oyle mi acaba ilk cocuk benim
Babycc alpege_ ewet öyle bi bilgilendirme var ama 2015 ten 2024 e kadar doğum yapmış olanlara uyarı veriyordu hazirana kadar alsınlar diye
Melekalihan Bende çocuk sayısı kısmını doğru doldurduğum halde eksik yada yanlış bilgi diyip durdu başvuramadım
karanikolandiniz Ben yaptım sanırım talep durumu devam ediyor diyor . Bu arada iki çocuğum var . Biri 2020 diğeri 2025 doğumlu. İkisini de girdim.
teacherikizannesi karanikolandiniz bndede böyle diyor demkki olmuş ikizim var bnm sadece ikisini ekledim 2025 doğumlu.2 gündür dençylrum olmıyordu şimdi oldu sistem yoğun olduğu için olmamış gece deneyin