nrsh58 benimde bugun tam 50gunluk bebegim.ctesi canimiza okudu sabah 5de bir basladi gece 12ye kadar asla susmadi.biz zaten kolik olmasindan suphelenip gaz damlasina nurse harveysle baslamistik doktor kontrolunde.kalca ultrasonu yapilirken batin ult.da bakalim dedik aglamalardan dolayi yogun gaz var dedi doktor ama teshis koymamisti.hemen gaz damlasinj kendi arastirmamla degistirdim.metsile gectim artik gaz cikariyordu ama gaz kramplari aglamasina sebep oluyordu.ctesi de son krizi yasayinca bugun gittik ve kolik teshisi koyuldu.metsili onayladi doktorumuz sab simplex de onerdi damlamz bitince onuda denycem icerikleri ayni.
Kolik bebekler hep ayni saatlerde aglarlar genelde ogleden sonra veya aksam altidan sonra.6 haftalikken zirve yapiyormus kolik doktor oyle soyledi.yani bu hafta gunduzde yogun aglama krizlerine girmesi bu yuzdenmis.kullanmiyorsaniz mutlaka doktorunuzdan probiyotik damla onermesini isteyin.icerigi lactobacillus veya bifidobaterium olan probiyotik kullanin.eger kullaniyorsaniz doktorunuzun mama onermesini isteyin.bize bebelac gold onerdi ve zaten kabiz olan bebegime iyi geldi.anne sutuyl3 besleniyorsa relactazi doktorunuza danisin.
Allah yardimcimiz olsun cok sabir isteyen bir durum bu anne ve baba icin.hele ki desteksiz bakmak cok daha da zor.benim hergunum aglamakla geciyor bebegime yansitmadan sakinlesmeye calisiyorum.her ne olursa olsun sabirli olmak ve bize ihtiyaclari oldugunu unutmamamiz gerekiyor.iletisim kurabilecekleri tek sey aglamak ve baska birsey bilmiyorlar minik insanlar 🥲 umarim cok cabuk gecer bugunler.