silahincer Bebeklerimizin ayları ve kaç kilo oldukları benimki 8 ay 14 gün 9 kilo 100 gram ya senin ki 🫵🏻🫵🏻
TulayGeriDon silahincer 2 hafta sonra 1 yaşına girecek. 9 aylıkken 9 kg 71 cm di. Şu an 9300 boyunu bilmiyorum 😏
ozipek 01012024 bisenakillisinzaten yaa baktım da bu civar ayı olup da 74-73 cm boyu olan bebek ne çokmuş ben de kendi bebem minik kaldı 45 cm doğmuştu diye üzülüyordum🥹 demek ki yalnız değiliz gayet normalmiş 15 aylık iken 74 cm çıktı muayenede kız bebek
gozdegunduz bisenakillisinzaten benim de bebeğim 18 ay 9 kilo bizimkiler minyon kalmış ama olsun ileride genç gösterirler 😂
feyzsali bisenakillisinzaten bizde 12 ay 28 günlük en son 8 kiloydu bayramdan önce doktor raporlu mama yazdı çok zayıf diye size bisey dediler mi
silahincer benimoglumukurtarinesraa galiba öyle ama emekliyor zayıflar bence bi de kilosu öyle çok gözükmüyor birazcık göbek birazcık gıdık 😊
asslan_ aylaa26 neyle bekliyorsunuz bnm oğlum 4 ayında 6500 du şuan tam 6 aylık hayla 6500 kilosu ek gıdaya da başladık üstelik
feyzsali prensprenses2 bizde martta yaşına girdik 8 kiloydu raporlu mama verdiler size bisey dediler mi kilosuyla ilgili