Hayallerhayatolsa BİM’deki yeni ürün ki ben yeni tanıştım kendisiyle çok memnun kaldım glınt sprey temizleyici 🧽 Sizinde memnun kaldığınız ürün var mı kireç çözücü mesela banyo camlarında bir türlü gitmeyen kireç Kireç çözümü kulandım birde bunu sıkcam
[silindi] Hayallerhayatolsa ya güçlü kireç sökücüler benim ciğerimi de söküyor onlarla temizlik yapınca 1 saat kendime gelemiyorum doğal yöntem bilen varsa diye ben de bekliyim burda
Tatlican Hayallerhayatolsa Ben duşakabin ve içindeki fayansları duş jeli ile ovdum ve anında temizlik inanamadım dahada vücuduma sürmem demekki nekadar zarrlı maddeler var
amazontuba [silindi] doğar değil ama ben banyo temizlemekten nefret eden biri olarak rossmanlarda satılan domol yeşil şişede banyo için bi sprey var. Direkt banyo camı kurı iken sıkıp cam bezi ile siliyorum 2 aylık kireç lekelerini bile çıkarıyo yorulmadan. Banyo musluklarını da parlatıyo. Hafif bi kokusu var ama uğraştırmadığı için ben sorun etmedim. Cam siler gibi sık sil bitti
kimbumadam Hayallerhayatolsa Nilem sihirli muhteşem sıvı Görümcem önerisi 🥰 banyo camları için denicem bakalım
Tansukiz Hayallerhayatolsa ben Nilem den çok memnunum kalıplaşmış kireci ve fayanstaki lekeleri söküp attı neler denedim fayda etmemişti.