melekck Merhaba bebeğim 6 ay 10 günlük ek gıda vermeye çalıştığımda diliyle itiyor veya ağzını sımsıkı kapatıyor nasıl çözebilirim benzer durum yaşayan oldu mu yorum yazarsanız sevinirim
Betelgeuse_ melekck demek ki henüz hazır değil bir süre teklif etmeyin unutsun. Siz onun gözünün önünde ağzı sapirdata sapirdata yiyin o da size baksın. Ilgisini biraz daha çekin bu şekilde sonra yeniden deneyin yaklaşık bir haftanın gun sonra
merveipkknn melekck zamanla geciyor o durum her gun teklif edin israr etmeden aglatmadan zamanla alisip agzini acmasi gerektigini ogrenecek. İlk once siz karsisinda yemek yiyin gorsun sizi
bebeklerrr melekck sofrada sizinle birlikte iken elinizle uzatmayı deneyin vaz geçmeyin daha tadım olduğunu unutmayın . Ara vermeyi tavsiye etmiyorlar kendi eline vermeyi deneyin kendi azgına götürsün. Yemese de suyunu alabileceği bir şeyler olsa bile yeter zevk alsın yavrucak .
bebeklerrr melekck sofrada sizinle birlikte iken elinizle uzatmayı deneyin vaz geçmeyin daha tadım olduğunu unutmayın . Ara vermeyi tavsiye etmiyorlar kendi eline vermeyi deneyin kendi azgına götürsün. Yemese de suyunu alabileceği bir şeyler olsa bile yeter zevk alsın yavrucak .
rana0234 Gayette hazır,zamanı dolmuş ve gelmiş zaten,siz o reddetse bile tadimlara devam edin,teklif etmeyi bırakmayın fakat zorlamayın.Sofraya sizinle birlikte oturup,sizin yemek yediginize vs şahit olsun🙏
melekck Emzik verirken ağzını açınca yemeği verdim birkaç kez bu sefer de ağlamaya başladı hazır değil mi acaba anlamadım meyve süzgecinde elma muz vs verince yiyor ama kaşıkla yemiyor
freshmommy Benimki kusuyordu ne versem alışıcak zamanla ağzını açmasını sağlayın oyun oynuyormuş gibi yapıp verin ağzına eğer severse tekrar açar ağzını sevmezse zorlamayın ben öyle yaptım