altinayicikinannesi Merhabalar. Bu igorun sandeletlerinden almak istiyorum ama emin olamadım. Kaliteli mi ne avantajı var tavsiye eder misiniz
buseviim altinayicikinannesi bende bekleyeyim burada. Pembe kalpli olanına bayiliyorum. Ama yazın çorapsız giyse rahatsız edermi yara yapar mı bilemiyorum🤷🏼♀️
Betelgeuse_ altinayicikinannesi ben de alacaktım vazgeçtim. Aslında çok sıradan bir ürün bı avantajı yok diye düşünüyorum. Günlük kullanımda da çok normal durcagini sanmiyorum plaja yakışır bı ayakkabı bence. Yurtdışından geldiği için pahalı. Yoksa bir numarasi yok
NmalkoC altinayicikinannesi almayın ben 2 yaşında modeli hoşuma gittiği için almıştım fakat oğlum hep acıyor diye ağladı bikaç kez sadece corap ile giydirebildim onun haricinde geçen yıl nike ın sandaletlerini aldık onlardan çok memnunum çok rahat etti
Zgea altinayicikinannesi ben aldığıma pişman oldum açıkçası abartıldığını düşünüyorum, bebeğimin ayağı tombul olduğu için sıktı büyük numara almama rağmen rahat edemedi bir özelliği olduğunu düşünmüyorum
buseviim usenmedimyaptimbirvelet öyle mi sevindim çünkü viccoya falan baktım hiç hoşuma giden başka bir model bulamadım
tostperisi altinayicikinannesi ben kendim için aldım bütün yaz kullandım o kadar rahat hafif ve yumuşak ki bebeğime de alacağım bu yaz