ayazinnannesii Yldrmhln aguline diye bitkisel şurup var biz gaz problemimizi bu şekilde çözdük gece emzirdikten sonra çok az bundan veriyorum gazını çıkartıp kundaklıyprum ki bende çok uyku problemi yaşadım kundaklanmayınca çok sık uyanıyordu şimdi hepsini çözdük bunları deneyebilirsin
Gokcensare Bütün gaz ilaçlarını denedik kolik müziklerini dinlettik bir tek süpürge sesiyle uyuyordu gaz sancısı şuan 3 aylık ve geçti çok şükür ama tek nedeni gazda olmayabilir kulaklarına dikkat edin kulak ağrısıda ağlama sebebi olabilir
Yldrmhln Gokcensare ama hiç ellini kulaklarına falan götürmüyor ki ağlarken ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Gokcensare Yldrmhln Benim kızımda hiç götürmüyordu ta kiii akana kadar su gibi iltihap aktı kulaklarından meğerse orta kulak enfeksiyonu olmuş 1 hafta hastanede yattık bazen akmayadabiliyor işte o dahada kötü o yüzden doktor kontrolünde mutlaka kulaklarına iyice baktırın
Svlcftc Yldrmhln 1 çay bardağı suyu kaynatn 1 çay kaşığı kmyon ayın bi taşım kaynatın kapatn süzün içirin