bircemre Sağlık ocağının verdiği damlayı kullanan var mı bebeğimde kabızlık yaptı ve aşırı huzursuz huysuzluk yaptı bırakmayı düşünüyorum ocean a geçmeyi düşünüyorum onun da böyle etkileri var mı
momas bircemre doktor bana sağlık ocağının hiçbir damlasını aldırması ocean kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık
Gokturkmom bircemre ben verilen d vitaminini kullanıyorum bizde sıkıntı yaratmadı ama damla bittiğinde bende ocean düşünüyorum
berraalinannesi bircemre Bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ama dediğiniz gibi aşırı huzursuzluk ve kabızlık var acaba ondan kaynaklımı diye düşünüp 3 gün vermedim 3 gündür tekrar başladım damladan kaynaklı olduğunu anladım şimdi ocean 400 lük aldım bakalım ona başlayacağım
bircemre berraalinannesi bebeğiniz ne kadarlık benim 14 günlük bi kaç arkadaşıma doktorları 1 aydan sonra başlatmış
berraalinannesi bircemre 47 günlük şuan ama 15 günden itibaren başladık biz ilk kızımdada 15. Günde başlamıştık
blueberryyy__ bircemre sağlık ocağının verdiği damla bebeğimde uykusuzluk kabızlık ve huysuzluk yaptı resmen çocuk değişti ya kullanınca. Neyseki erken farkettirmeden doktoruma danıştım ocean damlaya geçtik onda bir problem yaşamıyoruz çok şükür
bircemre blueberryyy__ aynı vallahi böyle olacağını bilsem asla vermezdim kızım ne hale geldi ocean alacağım bugün teşekkür ederim
myangelson bircemre biz sağlık ocağından verileni kullanıyoruz ama ocean alacağım çok gazlı huzursuz damla kaynaklı mi diye düşünüyorum tek çare o kaldı onu degistirip bakacağım 🥲
bircemre myangelson geçin bence dün vermedim bugün daha rahat gibiyiz hemen fark etti kesin damladan olduğunu anladım yani
atesnzm bircemre sağlık ocağının verdiği bize de öyle yaptı doktorum sağlık ocaklarının verdiklerinin çok temiz içerikli olmadığını söyledi. Oceann 400 verdi bize çok memnunum ne huzursuzluk ne kabız yaptı keşke daha önce geçseymişim dedim
myangelson bircemre ayy bende dün vermedim denemek için yine sanciliydik ama çok aşırı değil en azından arada bir düzgün uyudu çocuk