aaryamom Cuma gunu bebegime 2. Ay asisi yapilacak ilk gebeligim bu yuzden bu asidan korkuyorum var mi tavsiyeleriniz ates olursa ne yapamam gerekiyor ? Her bebek ateşleniyor mu ?
yeni_anne__ aaryamom benimde 9 gün sonra benimde ilk inşallah hafif geçer yengem 5 çocuk sahibi bana gitmeden biraz ateş düşürücü ver dedi önlem amaçlı ateşlenirse bille hafif geçirsin dedi
SuMisalii aaryamom iki bebeğimde de ateş olmadı çok şükür inşallah sizde de olmaz. Ateş olursa koltuk alt larına nemli bez koyarsınız. Uygun görürler mi bilmiyorum yine de gidince sorun calpol verelim mi diye ateş olması dahilinde.
Gokturkmom aaryamom Benim bebeğim ateşlenmişti 🥲 soğuk uygulama yaptım düşer gibi olduğunda giydirdiğimde tekrar yükselmişti 1.5 gün zıbınla kaldı neredeyse
babygirlandcatmom Benim bebeğim şuan 4 aylık bende çok korkmuştum ama hiçbişey olmadı ne huzursuzluk ne ateş ne iştah kaybı, bebekten bebeğe değişiyor umarım bi sorun olmaz annelik çok zor aman biyeri ağrımasın diye gözlerinin içine bakıyorum
gumusekn 3 tane aşı olacak kolay değil. Gün boyu huysuz olabilir sürekli ağlayabilir emziriyorsanız bol bol emzirmeye ve temas etmeye çalışın kendini güvende hissetsin. Bebekler için parol şurup var aşıdan sonra yarım çay kaşığı kadar içirdim ben tedbir amaçlı çok şükür çıkmadı ateşi.