melmer Hanımlar kızım 2 aylık oldu ne etkinlik yapacagımı bilmiyorum. Evde sadece emmediği ve ağlamadığı saatlerde kitap okuyorum onun dışında bomboş geçiyor gibi geliyor siz neler yapıyorsunuz
3kedili2bebekli melmer karşısında konuşup sohbet edin yeterli çıngırak alabilirsiniz yumuşak top falan bir de zeka kartlari tummy time yaptırırsınız
yavrupotuncek melmer iki aylık bebek için aktivite olmazki zaten yani birazcık abartmaya giriyo sürekli uyur uyanır bi döngü halinde olur daha çok erken
lotus83 melmer biz 2 aylık iken kolikten ağlamadığı her anı cennete düşmüş gibi sevinirdik🫣 bol bol sohbet, zeka kartı, karın üstü durduğu zaman aralığında küçük oyunlar, güneşlenirken egzersiz yapardık bir de tabii
asennaa melmer ne olsun istiyorsunuz 😀 bu aylar bol bol kucağınıza alacağınız aylar, dedikleri gibi tummy time yani yapacaklarınız
melmer yavrupotuncek yavrupotuncek lotus83 yasemin0000 26merve26 Ben kitap okuyorum oda 15 dk tummy time sevmiyo onun dışında hep vıkvıklıyo ya memede ya vıkvıklıyo ne bileyim millet bissürü rutinler yapıyo
yasemin0000 melmer çıngırak tutturmaya çalışıyorum. Hışırtılı yiyecek paketleri ile gözlerini takip yaptırıyorum canım zaten çok küçük daha bu kadar bile yeterli
26merve26 melmer oyun halısı kesinlikle iyi olur bide çıngırak falan genel olarak ona şarkılar söyleyin bol bol sarılın kucaklayın öpün koklayın sizin varlığınızı hissetmesi bile onun için en güzel etkinlik
pinaraksu melmer benimkilerde öyle ilk üç ay öyle büyük bir rutinim hiç olmadı Allah nasip ederse 3.aydan itibaren başlamayı düşünüyorum yeni keşfediyorlar
yavrupotuncek melmer Canım sen milletin her yaotigina bakarsan hayatta hayata tutunamazsin iki aylık bir bebek tummy time dışında hicbirsey yapamaz ki onu da15 dk zor yapar misal üç dk yapar iki dk yapar yada dört beş bizi bile tam net goremiyolar ne anladın aktiviteden
pinaraksu melmer bizimde günlerimiz bazen öyle geçiyor bazen kitap okuyorum tümü time kitaplarına bakıyorum yeni yeni çıngıraklarını ellerine almaya başladılar haftaya tam 3 aylık olucak 3.aydan itibaren tüm etkinliklere başlamayı düşünüyorum çünkü tummy tüme kitapları ilgisini pek çekmiyor ama kitap okuduğum zaman çok dikkatle inceleyip duruyor beni veya konuştuğumuzda evimizin etrafını inceleyip duruyorlar karın üstü durmayı 5 dk dan fazla sevmiyorlar gibi hemen ağliyorlar
pinaraksu melmer bizimde günlerimiz bazen öyle geçiyor bazen kitap okuyorum tümü time kitaplarına bakıyorum yeni yeni çıngıraklarını ellerine almaya başladılar haftaya tam 3 aylık olucak 3.aydan itibaren tüm etkinliklere başlamayı düşünüyorum çünkü tummy tüme kitapları ilgisini pek çekmiyor ama kitap okuduğum zaman çok dikkatle inceleyip duruyor beni veya konuştuğumuzda evimizin etrafını inceleyip duruyorlar karın üstü durmayı 5 dk dan fazla sevmiyorlar gibi hemen ağliyorlar
melmer pinaraksu 2. Ayda bile uyku düzeni yapmışlar ya aman yani abartıyolar çocuk ne zaman isterse emzirdim ne zaman isterse ıyuttum hoş gündüzler hiç uyumak istemiyor
Elfelf475 melmer kendinizi bu kadar hırpalamayın hiçbir izlediğiniz videodaki anne mükemmel değil 🙃 2 aylık bir bebek her şeyi yeni görüyor zaten bırakın biraz kendisi de boş boş bakıp keşfetsin. Ben büyük oğlumda kitap okur yüzüstü yatırırdım siyah beyaz o meşhur kâğıtları bile almadım. Çocuk 1 yaşından beri cümle kuruyor iletişim yeteneği süper her göreni konuşunca etkiliyor. Ama sorsanız ben ilk aylarda sadece kitap okurdum. 4 5 aylık olunca bu şekilde her gün bir şeyler yapmaya çalışın. Bu arada şu anda 2 aylık da bebeğim var o yüzden rahatça konuşuyorum. Etrafa çok güzel bakıyor onu kesip kart falan gösterip tüm gün aman boş baktı diye kendimi hiç üzmüyorum 🙃
melmer Elfelf475 teşekkürler canım ne bileyim doğmadan çok kitap okudum ama eksiğim gibi rutin falan yok kucaklayıp öpelim sevelim
Elfelf475 melmer annelik en güzel içgüdüsel yapınca keyifli oluyor inanın. Evet okuyoruz öğreniyoruz ama birebir okuduklarımızı yapamazsınız o yüzden kendinizi sıkmadan keyif aldığınız şeyleri yapın keyifle büyütün. Zaten büyüdükçe beneğinizin ilgi alanına göre her etkinliği yapabilirsiniz ☺️