MihrimahVeYunusEmre Kızlar göğsüme iki yandan vuran bir ağrı var aynı zamanda kalbimde arada kasılıyor gibi anlık vurup geçiyor nefes darlığı da oluyor bazen internetten bakıyorum kardiyolojide yazıyor göğüs hastalıklarıda ben hangi bölüme gidicem😔
farelikoyunkavalcisi MihrimahVeYunusEmre kardiyolojiye gitmeniz gerekiyor nefes darlığı çekiyorsanız göğüse de gitmelisiniz
Lolik MihrimahVeYunusEmre ikiside olur , kapsamlı bakmak isterlerse bir diğerine yönlendiriyorlar zaten
suheyla92 MihrimahVeYunusEmre ikisi de olur gerekirse diger bolumlere yönlendirirler sizi zaten cok gecmis olsun
ulanhayat MihrimahVeYunusEmre Bana da oluyordu canim kardiyoliji ve göğüse gitmiştim bende gaz sıkışması çıkmıştı nefesim kesiliyordu basinctan sanki kalbime agri saplaniyordu ama sukur gaz sıkışması dendi bence hem gigise hem ksrdoyolojiye git
MihrimahVeYunusEmre farelikoyunkavalcisi Yani gerçekten anlatmakta zorlanıyorum şuan böbrek kısmından göğüse ordan kalbe vuran bir kramp , ağrı adını da tarif etmek zor iki bölüme ayrı ayrı mı gitmeliyim
farelikoyunkavalcisi MihrimahVeYunusEmre si kardiyolojiye gidin onun alanı değilse sizi yönlendirir ama en azından ekg çektirir