rbiarbia Dogumdan sonra saçınız döküldümü hamileyken bir tel bile dökülmeyen saçım avuç avuç dökülmeye başladı
biricik9 rbiarbia benim de aşırı dökülmeye başladı Bizim burada bebek seni tanıyınca saç dökülmesi çok olurmuş ama bebek tam sizi anlamıyla tanıdıktan sonra o dökülme azalırmis artık gerçek mi bilinmez
esar3142561 rbiarbia benım normaldede biraz dökülürdü hamile kalınca kesildi cok sevınmıştım şimdi bebegim 2 bucuk aylık baya dökülmeye başladı 🥲
biricik9 rbiarbia bende ilk defa duydum şaşırdım doktorum da kalsiyum eksikliğinden dedi Eskideki insanlarda böyle dedi bende şaşırdım bakalım ne zamana kadar sürecek bebeğiniz kaç aylık
biricik9 rbiarbia 3 ay 9 günlük 2 buçuk ayın sonlarına doğru başlıyor dökülme çünkü 3 de net sizi gördüğü için gerçek yalan bilemiyorum annenize sorsanız belki oda bilir bu dediğim şeyi kime desem hepsi aynı şeyi dedi bana bebek seni tanımaya başladı oldu
babygirlandcatmom Ay bacım sorma valla evde saçtan geçilmiyor düşün sinirlendim kestim belimde olan saçım omuzlarımda
nalanablaa Evet benimde doğumdan sonra saçım dökülmüştü hamileyken bir tel bile dökülmüyordu ama sonrasında avuç avuç dökülmeye başladı şampuan arayışındaydım ve en sonunda Swissodermi denedim baya işe yaradı ve dökülme azaldı tavsiye ederim