Aysenrgrkmm Kızlar sinbo markasının dikey süpürgesini kullanan memnun olan var mı? Yada uygun fiyatlı kablosuz dikey süpürge önerebilecek bütçem 5-6k bir kaç markanın var trendyolda güzel de gözüküyor parçaları çok ledi de var ama kararsız kaldım
iki_prens_annesi_ Aysenrgrkmm üstte kalsın bende düşünüyorum kablosuz dikey Süpürge ama fiyatları çok uçuk robot süpürge mi diket süpürge mi kararsızım
2erkekannesi2021 Aysenrgrkmm bime gelen heifer almıştım 3 sene önce bin kusur felandı suan 5 bin ama sağlam süpürgeymiş hakkını yiyemem tam fiyat performans
kubraa006 Aysenrgrkmm bende çok kararsız kalmıştım dyson alacaktım 34 bin tl ye sonra dedim ki o kadar para ona vermiyim 2 gün önce phılıpsın 14 bin tl lik dikey süpürgesini sipariş verdim bide 13 bin tl ye roborock robot süpürge aldım ikisinden de çok memnunum çekim güçleri aynı zamanda ıslak kuru temizlemesi olması çok iyi bence phılıpse bi şans verin zaten peşin fiyatına 6 taksit yapıyor
Aysenrgrkmm iki_prens_annesi_ robot süpürgem var normalde 5 dkde süpürülcek yeri yarım saatte süpürüyor bebeğim zaten rahat bırakmıyor onu
aysebb kubraa006 Philips hangi modeli acaba ? Bende alacağımda araştırma yapıyorum memnun kalacağım bir model olsun istiyorum
kubraa006 aysebb Aqua 8000 ıslak kuruyu aldım ben şuan çevremde kullanan 6 kişi olarak aşırı aşırı memnunuz
kubraa006 aysebb başlığı sadece süpürme takarsanız süpürüyor hem silme hem süpürme başlığı var o ikisini de yapıyor
aysebb kubraa006 İyi yapıyor mu işte onu merak ediyorum. Verimli oluyor mu ikisini yapınca ? Beğendiniz mi siz aynı anda hem silme hem süpürmeyi yani zaman kazanma açısından diyorum daha çok. Belki genelde tek tek yapıyorsunuzdurda
cikolataliekmek Aysenrgrkmm çok bütcem yoktu dikey süpürge için, homend kullanıyorum aylardır 3 bin TL ye almıştık, taş gibi maşallah ışığı da var şarjı ortalama yarım saat gidiyor ve bizim tüm eve yetiyor. Çok memnunum
kubraa006 aysebb ikisini aynı anda kullandım memnun kaldım ben öneriyorum iyi ki almışım çok büyük rahatlık ve zamandan kazanç