esrakty Merhabalar, bebeğim 1 hafta sonra 1 yaşına girecek ve işe başlayacağım. Bebeğim kimsede durmuyor bakıcımıza alışamadı çok ağlıyor önerisi olan var mıdır?
cikolatakarma_ esrakty öneriniz işe başlamamak bence daha çok küçük çok önemli değilse bi süre erteleyin daha sana çok ihtiyacı olan bi dönem seninle oymaması gerekiyor vakit geçirmesi gerekiyor
esrakty Maalesef dönmem g cikolatakarma_ maalesef dönmem gerekiyor ancak 1 yıl izin alabildim. Bu benim 2. Çocuğum ilkine 3 yaşına kadar bakmıştım kreşe verip başlamıştım ama busefer başlamam lazım😞 15 gundur geliyor bakıcımız ama iyice farkında vardı kimsede durmaz oldu
urazkooosu @cikolatakarma_ işe başlayıp başlamamak arasında kararsız kalıp fikir istememiş , bebeğinin bakıcıya alışmadığını belirterek bununla ilgili fikir istemiş .Artık çalışan annelere bu şekilde yorum yapmayı bırakmalısınız çünkü anneler bunun stresini ve vicdan azabını zaten yaşıyor.Önemli olan bebeğiyle geçirdiği kaliteli vakit. @esrakty sorunla ilgili bir fikrim yok canım sadece bende çalışmaya başlayacağım için tecrübeli annelerin yorumları olur diye buradayım🙏
esrakty urazkooosu çok teşekkür ederim🙏 her anne çocuğunu kendi büyütmek ister elbette ama çocuklar büyüdükten sonra da çalışma imkanı her zaman olmayabiliyor. O kadar üniversite okuyup evde oturmak insana kendini iyi hissettirmiyor
urazkooosu @esrakty bebeğim şuan 5 aylık ve 8 aylıkken başlamak zorunda kalacağım,özel sektörde olduğum için maalesef ücretsiz iznim bitiyor
esrakty urazkooosu bende özel sektördeyim ücretsiz izin almıştım ama zaman öyle hızlı geçiyorki bitti bile. Kim bakacak bebeğinize ?
urazkooosu @esrakty annem bakacak bir aksilik olmazsa eğer. Gerçekten çok hızlı geçiyor hiçbir şey anlamıyoruz
esrakty urazkooosu umarım süreç sizin için de kolay geçer. Şuan herşeyin daha farkında 8 aylıkken biraz daha hızlı alışabilir bebeğiniz bir de yabancı olmayınca. Benim hatam sadece birebir ben ilgilendim anneme bile bırakmadım😕
urazkooosu @esrakty inşallah sizin için de sancısız ve kolaylıkla geçer ve bebeğiniz hemen alışır🙏 bende ilk zamanlar o şekilde ilerlemiştim ama sıkıntı yaşamamak adına şuan anneme alıştırıyorum
tugrulreis @esrakty bende özel sektör de çalışıyorum 8 aylıkken döndüm işe şu an 14 aylık giyinince vs anlıyor gideceğimi o sebeple yaşını geçtikten sonra anne işte baba işte birde ben şimdi gidiyorum ama birazdan geleceğim vs diyorum ne kadar anlıyorsa artık zor bebişten ayrılmak ama hem size hem ona iyi gelecek emin olun🌸
esrakty tugrulreis alışana kadar mutlaka biraz sancılı geçecektir evet ama insan mental olarak önceden hazırlayamıyormuş kendini onu anladım. Yaşını geçtikten sonra farkındalığı artıyor haklısınız🙁 bana çok iyi geleceğine eminim umarım hızlı alışır teşekkür ederim 🙂
esrakty Bugün parka çıkarmayı denedi bakıcımız çıkana kadar çok ağladı ama parkta sakinleşti eve gelince tekrar ağladı beni aradı öyle uzaktan izleyerek bir deneyim yaşadık