pembeayakkabilikiz Kızlar merhaba kızımın birikmiş biraz altınları var bende ayrı ayrı öyle duracağına bilezık yapım hem takarım hemde kızıma ılerde verırım dıye düşünüyorum sizce olur mu onun parası ıle kendım takmak sizler nasıl yapıyorsunuz ?
kelebegiminannesiyim pembeayakkabilikiz ben de aynı şeyi yapacağım. 😃 Şimdi ben takacağım evlenirken kızıma vereceğim inşallah
TwinsAndBeren pembeayakkabilikiz ben de hem ilk doğumumda hem şimdiki doğumumda toplanan altın ve paralarla 2 tane Ajda aldım 😀 sonuçta lazım olsa da bizim paramız yine onların parası
Araldoram Bende oğlumun doğumundan 1 yaşa kadar olan takılarını toplayıp 3 adet Ajda yaptım en azından ne olduğu belli .
pembeayakkabilikiz Araldoram bende öyle düşünüyorum buyuyunce kızım ıcın kullanacağım öyle boş boş ayrı dusacagına bır bütün halınde öyle olsun dedım
pembeayakkabilikiz Ogulluana evet bende ilerde vermeyı düşünüyorum taksın kullansın o zamana kadar degısır modeller hersey ama öyle bi düşüncem var benımde
pembeayakkabilikiz kelebegiminannesiyim aynı düşünce valla ılerde kızım taksın koluna göre dıyorum şimdi ona yapsam ılerde koluma olmayacak satmak gerekecek hıc gerek yok dırek taksın oçkoluna ılerde dedım 😃
pembeayakkabilikiz TwinsAndBeren çok ıyı yapmışsınız aynen sonuçta yıne onlara verecegız smdı en azından benimde hevesım olmuş olur 😃
alyayaz81 pembeayakkabilikiz ben kızıma ajda aldım takıyorum arada . 3 aylık şuan çok tatlı duruyor 🙈
pembeayakkabilikiz alyayaz81 kızımın burma bileziği ve bilekliği var çok fazla agır olur dıye bıde durdurmuyor çok kolunda o yüzden ona yapmıyorum kendıme tapayım en azından buyuyunce kızıma da olur dıye düşündüm
EsilaMiracAyazEren_Moms pembeayakkabilikiz ilerde ona verecekseniz bi mahsuru yok bence. Onun için tutacaksınız sonuçta