Kızım 3 ay 20 günlük 3 gündür mafoldum, benı hıc emmedı sadece bıberonla beslenıyor sağarak verıyorum artık çöktüm. Asla yemıyor 10 cc bıle yemıyor hıc acıkıp ağlamaz mı bı çocuk yememek ıcın aglıyor, sallıyorum şarkı açıyorum ayakta gezıyoruz konuşuyorum sevıyorum kızıyorum yok olmuyor, kendımı sıkmaktan çenem ağrıyor artık. Bır günde 100 cc bıle yemedı gece acıkıyor ağlıyor ama asla yemıyor bır günde yedıgı mıktarı parça parça verıyorum artık belkı yerse de uyku arasında emzık nıyetıne Bıberon alıyor. Doktoruna yazdım ateş kusma ıshal öksürük yoksa atak gecırıyor bır haftaya duzelır dedı sık rastlıyoruz bu duruma dedı. Ya zaten çok kılo alan kılolu bı çocuk da degıl çok üzülüyorum artık ona önceden 1 saatte yerdı az yerdı soylenırdım yemıyor dıye nolur o günler gerı gelsın uyku duzenı de kötü 10 da yatağa alıyorum 2 ye kadar 5 dkda bır uyanıyor ağlıyor normalde kızım az yerdı ama 100-120-130-150 yerdı yanı delıksız hıc uyanmadan 8-10 saat uyurdu sımdı sankı çocuğum gıttı başkası geldı