bear20 Arkadaşlar 15 aylik bebekler biniyor instgram yoksa bizi salak yerine mi koyuyorlar benim bebegim 22 aylik topu daha ayakla oynayamıyor scotoer zaten binemez biz mi çoktan geriden geliyoruz gelişim kötü
etkafa bear20 yok canım binen biniyor 1 yaşında aldık 13 aylıkken başladı benim ki süremye ama 9 aylık yürüdü . Doğrudur yani
SevimliHayaletCasper bear20 her çocuk bir değil ki 15 aylık yüreyemen çocuk bile var. Bu geri kalındığı anlamına gelmez. Benim çocuğum da 15 aylıkken scootera biniyordu. Şuan 3 buçuk yaşında yaşıtları bisiklet binerken benimki binemiyor mesela
likeli bear20 binen bebekler olabilir. Bazı bebekler 9 aylık yürürken bazı bebekler 20. Ayda yürüyor haliyle yürüme konusundaki gelişimleri de farklı oluyor. Ama bu biri geri kaldı demek değil tabii. Bir der bazı bebekler daha cesur oluyor bazısı daha temkinli. Benim kızım 15 aylık 11.5 aylıkken yürüdü şu an ayakta scooter süremiyor korkuyor. Oturarak kullanıyor mesela. Bebeğiniz yeni yeni yürüdüyse topla oynayamaması da normal. Yürüme geliştikçe yapar hepsini.
Ballilokmam11 bear20 kızımda 20 aylık yeni yeni başladık scootera 13.ayinda yurumustu zaten geri olduğunu düşünmüyorum her bebek kendine özel
NatashaRomanoff bear20 28 aylık kızımın ilk arabamı vardı bazı çocuklar 13-14 aylıkken biniyordu benim kızım şurada bir kaç aydır alıştı biniyor. Scooter bizde alacağız ama sürme durumuna karşı bekletiyoruz çünkü her çocuk aynı değil.
forumgurmesi Kızıma 1 yaşındayken aldık yürümeye başladığından beri üzerine oturup oyalanıyordu, o zamandan beri sürebiliyor evin içinde havalar ısınsın dışarıya çıkaracağız.