aleyynab İlk önce memeyi reddetti mamaya başladık emmediği için çok stres yaptım sütüm de kesildi şimdi sadece mama içiyor onu da uyanıkken içmiyor uykusunda içiyor 90 cc anca ne yapabilirim nasıl bu döngüden çıkabilirim Allah için yardımmmmm :(((
kocagoznur aleyynab Benim bebegimde meme reddi döneminde sadece uykuda emiyordu ayakta emzirdim gezerek emzirdim ama hiç bırakmadım bu süre zafında vazgeçmedim . 1-2 ay ugrastim ama kızlar sonunda direnmeyi bıraktı ve vazgeçti emmeye devam etti
kocagoznur aleyynab Emzirme vakitlerinde sağım yaptım 10 dk ile bir gogsu sonra diger gogusu Kiyma tavuk tukettim o ara cok guzel sut yapiyor bu arada kıyma ve tavuk sonra goreceksiniz sütünüz gelmiş olucak
aleyynab zeynpk10 suda emzirme pilates topu vs bir çok yöntem denedim emmedi 3 aydır mama içiyor sadece hala arada vermeye çalışıyorum belki alır vs diye yok almadı o günden beri
aleyynab zeynpk10 mamaya alıştık şükür içiyoruz suanda diş çıkarıyoruz ondan dolayı iştahımız yine yok 🤣 bu döngü böyle devam edecek anlaşılan artık stres olmuyorum ama onu öğrendim
aleyynab kocagoznur bir ay bende uğraştım almadı ben kahrolmuştum aşırı stres üzüntü sütümü kesti zaten
kocagoznur sjhdje Sarılık geciriyordu o ara mama verdim mamayi verince meme reddi yaptı sonra memeyi uyku esnasında verdim hep oyle oyle inat ettim sonra emmeye basladi ama kilo kaybi olmasindan korkma
aleyynab sjhdje bende öyle aç kalıcak zayıflıycak diye korktum mama vermek zorunda kaldım o emmedikce kahroluyordum mama verirken göğüslerimden sütüm akıyordu çok zordu psikolojik savaştaydım resmen
sjhdje aleyynab benim o şekilde akmıyor ama olanida emsin istiyorum grip olmustu şükür geçti ama öksürük var biraz ondanmi böyle anlamadım içim gidiyir karnı doydumu acaba göbeği sismi diye bakıyorum
kocagoznur sjhdje Saglikocaginda zaten olcumleri yapiliyordur kac aylik ve en son kac kiloydu bebeğiniz
sjhdje kocagoznur üç ay beş günlük en son 5.950ama hasta olunca 5700dustu dahada düşer korkusu var bende
kocagoznur sjhdje Korkma endişe etme lutfen sen karnini doyurmaya devam et sıkıntıya sokma kendini Hepsi geçici doktor kontrolunde bunları paylaşırsın zaten benim bebegim 2600 dogdu 37 haftalikken etrafin baskisi teklik cok zordu yahu lohusalik bir yandan ama hepsi geçti
sjhdje kocagoznur etraf baskısı gerçekten yorucu çocuk zayıflamış dedikleri zaman canım sıkılıyor elimden geleni yapıyorum daha napicam bilmiyorum
dilarasln kocagoznur aynı şekilde benim de oğlum 38. Hafta 2660 gram doğdu herkes çok zayıf diyip durdu ben emzirmeye devam ettim yeri geldi silikon başlık kullandım yeri geldi ayakta emzirdim sanırım 3. Ay civarı herkes yaşıyor bir meme reddi vazgeçmemek ve kararlı olmak en önemlisi ve doktor hariç kimseyi dinlememek 🥰
kocagoznur sjhdje Cevabını ver asla geri durma onlar durmuyorlar zorbalıyorlar zayıf çocuk sağlıklıdır bu arada kafa yorma