_muzikutusuu Hamilelik döneminde doktor kontrollerimde kafa çapında sürekli uyuşmazlık oluyordu 2 hafta ileri veya tam haftasıyla uyumlu oluyordu şimdi Oğlum 3 aylık kafa çapı 43.3 normal mi sizce
ayisit _muzikutusuu biraz büyük gibi, 3 aylıkken 43 cm di kızımın. Şu an 13 aylık 47 cm. Çocuk doktoru bir şey demedi mi bu konu hakkında
angrybirds0668 _muzikutusuu benim kiziminda bas cevresi üst sınırda şuan 9 buçuk aylık ama doktorum anormal bi durum görmedi genetiktir dedi biz çocuğun bakışlarından hal ve hareketlerinden bingildagindan anlarız ters bi durum olsa dedi
Eylulzeynep8 _muzikutusuu yani büyük de doğmuş belki genetik dir ama yine doktora gösterin üst sınırda çünkü tabi bazen yanlış ölçen de oluyor
_muzikutusuu ayisit bugün ölçüm yapıldı devlet hastanesine götürmüştüm sistemsel sıkıntı sebebiyle muayene olmadık sadece ölçümü vs yapıldı özele götürsem mi acaba biraz araştırdımda normalde 40 cm olması gerekiyormuş
Eylulzeynep8 _muzikutusuu Götürün tabi ama çok da korkmayın düz 43 olsa bile sınırı geçmiyor belki yanlış ölçülmüştür
_muzikutusuu kuzeyyy07 anladım biz 3 aylık olduk 43.3 ölçtü bugün devlette biraz araştırdım ama normalde 40 olması gerekiyormuş
_muzikutusuu Eylulzeynep8 gittik doktorda 42.3 ölçtü özellikle tekrar tekrar baktı sınır 43.5 normalde dedi altında kalıyor ama bunu takip edelim her ay dedi
Eylulzeynep8 _muzikutusuu sevindim bizimde hemşire 1 cm büyük ölmüştü doktor düzeltti Siz kendiniz bir mezura alıp arada ölçün ben öyle yapıyorum
angrybirds0668 _muzikutusuu gelişiminde bi sorun yoksa kafanıza takmayan zaten her ay düzenli olarak ölçülüyor