demetalyaa Arkadaşlar kızımın 1 aylıkken omzunda küçük hemanjiomu vardı mor şişlik halindeydi küçüktü şuan biraz büyüdü büyümesi durdu doktor şurup verdi ama yan etkisi oldugu için çok kullanmak istemedim bu durumu yaşayıp kendiğinden geçen oldumu
oykukpln demetalyaa bizim de doğumdan itibaren genital bölgesinde var 7 yaşına kadar geçiyor şuan birşey yapmaya gerek yok geçmezse ilaç ile geçiririz yaşı çok küçük şuan ilaç kullanmaya gerek yok dedi doktorumuz bir ağrı vs yapmıyormuş. Korkulacak birşey değil dedi.
bnurr demetalyaa bizimde var sislik gibi degil mosmordu günden günden açılıyor doktor büyüyene kadar geçer dedi sağ kalcasinda
1pamuk_ demetalyaa ultrason çektiler mi onun için. Bizde de var ultrason çektiler bir yere bağlı değilmiş yaşı büyüdükçe geçer dediler
demetalyaa @oykukpln ya Bizede verdi ilaç hiç kontrol altında verilecek falan demedi morlukta var ama araştırmalarım sonucunda hayati Etkileyen bi yerde değilse kendiliğğnden geçmesini bekleyin vs yazıyor ilaç baya agırmış kararsız kaldım açıkcası sizindemi mor şişlik vardı doktor birazda korkuttu beni
oykukpln demetalyaa evet içten bir morluk ve şişlik var ama ilaca henüz başlamaya gerek yok büyüdükçe geçer dedi geçmezse ondan sonra ilaca başvururuz dedi. Görünür bir yerde değil bebeğimi de rahatsız etmiyormuş. Bence başka bir doktora daha danışın
demetalyaa @bnurr bizimde mosmor omzunda damar kanseri vs dedi doktor çok korkuttu beni ya normal hemanjiom gibi değil dedi atapik hemanjiom gibi duruyor dedi ama ultrosonlara görede normal hemajiom gibi dedi şurup verdı onunda yan etkisi çokmuş kararsız kaldım çok ya
oykukpln demetalyaa hemanjiyom olunca ciğerlere bakıyorlar eğer temizse bir sıkıntı teşkil etmiyor ciğerlerine bakıldı mı?
demetalyaa @oykukpln bakıldı canım organlarına yok bi sıkıntı dedi sadece omzunda morluk şişlik var bende görünmeyen yerde oldugu için ilaç başlamak istemedim ama korkuttu doktor beni normal bi hemanjiom değilmiş normalden farklıymış vs sizde durumlar ne şuan peki
oykukpln demetalyaa yani büyüme gibi bi durum yok ama küçülmedide. İlerki yaşlarda kendiliğinden geçeceğini düşünüyorum çoğu kişide öyle olmuş. İlaç mecbur kalınırsa kullanıcam.
Tosbikkiz oykukpln benim kızımın anlında vardı şuan 3 yaşında kendiliğinden geçti gitti bence ilaç kullanmanıza gerek yok
ozdmrhlya Tosbikkiz ayyyy böyle bir şey arıyordum içim rahatladı deri altı hemanjiyom muydu ve 3 aylıkken başladı ve hala büyüme eğilimi gösteriyor kaçıncı ayında durdu büyümesi
demetalyaa @Tosbikkiz bizim deri altında ama sanıırım damar yumagı gibi hemanjiom şişlik ve morlukta var
gulseren58 demetalyaa iyi günler benimde kızım doğumdan 20 gün sonra çıktı ve zamanla büyüdü iverden morluk ve şişkinlik oldu gözünün altında olduğunu için doktor şurup önerdi tedbir amaçlı bir gece hastane de yatmasını söyledi özele gitmiştim pazartesi birde devlete götüreceğim
ozdmrhlya demetalyaa kaçıncı ayında tavsiye ettiler kaç milimdi kızımda var ama kullanmak istemedigini 12. Ayı beklememizi söyledi doktoru ama her geçen gün büyüyor gibi çok üzülüyorum artık
demetalyaa @gulseren58 bizimde derin hemanjiom deri altında omzunda başladık bizde bugun ilaca korkuyorumda
gulseren58 demetalyaa nasil çocuğunuz iyi mi herhangi bu yan etkisi oldu mi hastanede kaldı mı bir gece bana öyle dediler 1 gece hastanede kalması lazım gözetim altında yarında inşallah devlet hastanesine götüreceğim