NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Şuan hastanedeyim. Nst’ye girip anestezi işlemlerini halledicem. Doğum günümüz 28.04.2025 olacak, Allah’ın izniyle 🤲 Korkuyorum çok, gün yaklaştıkça stres basar, bolca eşime sararım. Hadi hayırlısı..
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ZeydsMom Evet,bu tarih aklımda vardı. Bu tarihin bende bi yeri vardı ya öyle hatırlıyorum.. 🥰 Teşekkür ediyorum 🤲Darısı sana inşallah ❤️
Ormanmeyveli Çok heyecanlı 2. çocuk asla düşünmediğim için herkesin heyecanını paylaşıyorum 😁🤲🏻🤲🏻 Çok güzel duygular sağlıkla kucağına al inşallah
Kuzeymomss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim oğlum da 29 Nisan doğumlu ay olarak çok rahat geçirmiştik, ne sıcak ne soğuk. Yaz kadar bunaltıcı değil kış kadar da buz değil 🫠
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kuzeymomss Evet, orası öyle. Boğa bebeğiyle uğraşmak peki, o nasıl bir şey 🤩Eşim ve ben boğa, son numarada boğa oluyor. Merakla bekliyorum 🫣😄 3 boğa bir araya gelmemeliydik🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ZeydsMom Gün gelince mecbur doğuruyorsun bacım 😪 Doğurmama şansım olsa ben doğurmazdım🫣😅
Kuzeymomss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Çok ama çok inat , 3 yaşında ve o kadar güçlü ki bazen şok oluyoruz. Kan vermeye gittiğimiz de hemşireler bile şaşırıyor , ne kadar güçlü oğlunuz var diyor. E görseniz birde zayıf yani 13 kilo 😂 özellikle sinirlendiğin de elinden hiç bir şeyini alamazsınız. İnadı bizi mahvediyor maalesef
ZeydsMom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay bi yandan icim sisti artik dogursam diyorum bi yandan korkuyorum ya basima gelecekleri artik biliyorum ya 🤣