lokumtos demekki her hastanede geçerli değilmiş eğitim araştırma hastanesine gittim reglimin 3. günü spiral taktırmak istiyorum dedim böyle bir uygulama yok normal randevu alıp muayene oluyorsunuz ondan sonra uygunsa takılıyor dendi.
omurbalci lokumtos evet kadın doğuma gidiyorsunuz btea hcg bakılıyor illa adetli olmak şart değil dediler bana tarih verdiler gittim taktırdım ister hormonlu ister hormonsuz hormonlu kendin alıyorsun takıyolar
Kayra_68_aksaray lokumtos önce muane ediyor kan alıyor sonuçlar çıkınca takıyorlar siz kadın doğum Dr ile görüştünüz mü
Kayra_68_aksaray lokumtos randevusuz bakmıyorlar ana sağlık ocakları nda randevusuz takıyorlar tahlil yapıp
lokumtos Kayra_68_aksaray burda herkes devlet hastanesinde randevuya gerek yok direk gidiyorsun 5 dakika da takılıyor yazmıştı
Kayra_68_aksaray lokumtos anladım canım randevu alıp gidince sabah gidersen öglen sonu sonuçlar çıkıyor takıyorlar aynı gün içinde ben de taktırdım adetli değildim emzirdiğini için adet olmuyordur
ekimkizi_ lokumtos arkadaşim taktirmisti ama önce kan aldilar beta hcg ve hormon sanirim sonrasinda taktirdi yani direk gidip takamaz sonuçta