Annesivekizi Kızlar 44 günlük bebeğim sanırım meme reddi var. Onun nasıl olduğunu da bilmiyorum ama sakinken bile emzirmek için aldığımda ağlamaya başlıyo istemiyo. Buzlukta sütüm var daha önce hiç vermedim nasıl verileceğini bilmiyorum bilenler söyleyebilir mi
Lacivert21 Annesivekizi bence silikon uçla vermeyi deneyin benimki daha 10 günlükken almamaya başladı silikon uçla geri aldı.şimdi 70 günlük dün yine başladı meme reddi silikon uçla geri almaya başladı .biz de hem meme hem mama gidiyoruz mamayı biberonla veriyorum.eğer silikon uç kullanır ve memeye geri alışırsa bana da yazabilir misiniz aşırsa çok mutlu olurum ☺️
Mehsu18 Annesivekizi canım bence sağıp vermeye pek almışma derim bende ilk günlerde meme reddi yasadım resmen psikolojim bozuldu hiç emmicek zannettim gögüslerim alev gibi yanıyordu kucağıma alıyordum emzirme yastığına sonra annemle kasığa sağıp veriyorduk her kasıktan sonra yavas yavas memeye yaklaştırıyordum sonra bir anda memeyi veriyordum 1 hafta kadar böyle devam etmişti deneyebilirsin ama sağıp verme bu sefer memeyi tamamen unutur bende senin gibi yaptım baştan sağıp veriyordum sonra doktorum çok yanlış biz genelde sağım işini süt miktarı için öneriyoruz onun dışında sütünü azaltır bebek emdikçe sütün artar demişti tabi ilk zamanlar silikon uç kullandım çünkü gögüs ucum minnacık bile değildi
Aysegulss Annesivekizi şimdi kış ayı peteğin üstüne koyuyorum çözülünce de kaynayan suya değmeyecek şekilde başka bi kap oturtuyorum içine sütü koyup ılıtıyorum. O zamanlarda benimde bebeğim öyle yapmıştı. Youtube de acil kolik müzik diye bişey var yatan beyazlı bi bebek resmi var onu açıp emzirmiştim bi tek öyle emiyordu sonra alıştı tekrar emmeye deneyebilirsin denemediysen
AselveAnnesi Sütü önce oda sıcaklığına getir canım, sonra benmari usülü ısıt öyle biberonla verebilirsin, alışması lazım bazı bebekler hemen alışıyor bazıları alışamıyor 😅 ya da alışamazsa kaşıkla verebilirsin 🌸
sebnemrah Annesivekizi parmakla besleme yöntemi var hemde memeye alistiriyormus YouTube dan bak istersen burdan tarif etsem anlamazsın
Annesivekizi Lacivert21 yaşadığım yerde silikon uç alacağım yer yok internetten gelene kadar bebeğim aç kalmaz inşallah😂 sizin de Allah yardımcınız olsun zor bi durummuş
Annesivekizi Mehsu18 aslında hiç vermek istemiyorum iyice acıkınca emiyo ama bu sefer de kıyamıyorum aç kalıyo diye. Dediğiniz yöntemi deneyim teşekkür ederim
armi1 silikon mama kaşıgıyla veriyorum sütümü emme artı mama veriyorum sagmayı her emzirmeden sonra yapıyorum
Deniz-gozde Bana doktorum kaşıkla ver dedi sağcaksan. Biberonu kesinlikle reddediyor. Doktor da biberon değil kaşıkla ver diyince ben öyle yapmıştım